|
Příspěvky uživatele - 124.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy a jak ostříhat levanduli?, 1.4.2010 Dobrý den, já stříhám levanduli hned po odkvětu, když je pěkný podzim, kvete ještě znovu. Dělám to tak již několik let, je pěkně hustá a všichni ji obdivují. |  | Co je to za strom? Paulownia tomentosa, 11.10.2009 Jak už bylo řečeno, v Mikulově je jeden starý velký exemplář u hrobky, v zahradě u zámku je jich několik pohromadě. Když kvetou-nádhera. Z. |  |
|  | Přesazování datlovníku, 21.3.2009 Já mám jednu datlovou palmu 33 roků, 2O let v jednom květináči. Přesazuji vždy najaře po 4až 5letech. Po vytažení z květináče jsou kořeny už úplně bez hlíny, osekám je sekyrkou asi z jedné třetiny a vrátím zpět do hlíny. Mám také vlastnoručně... celý příspěvek > |  |
|
|
|