Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Program na návrh zahrady, 23.1.2009
Jen malinko se přidám. Pokud je mi známo, tak program 3D vznikl v Rusku, tak nevím, jak by to bylo s nějakou stížností. Dostal jsem jej před mnoha lety od známé, která žije v Německu. A na obalu toho CD to bylo napsané, že je z Ruska. Zabývám se... celý příspěvek >
Pokazil jsem kvas?, 21.1.2009
Je to v pohodě, nelamte si s tím hlavu. Sám pálím za 14 dní a kvas mám podobný. Ať Vám ten výsledek chutná. Stanislaw
Bordóská jícha, 16.1.2009
Možná tam nějaká ta síra bude. Vzorec modré skalice je CuSO4. Je to síran měďnatý. Ale třeba se pletu. Stanislaw
Tulipány v truhlíku - kdy ven?, 15.1.2009
Dobrý den. Tak to zkusím já. Pokud chcete tulipány trošku přirychlit, sklep je vhodný způsob. Tma vůbec nevadí, teplota tak do 8 stupňů. Rostliny vylezou a nechte je tak narůst asi 10cm. I ve sklepě hlídat vlhkost zeminy! Potřebují zpravidla zálivku.... celý příspěvek >
pěstování okurek, 15.1.2009
Dobrý den. Zaštipují se okurky nakladačky po vysazení zhruba za čtvrtým listem, aby se rostlina víc rozrostla. Ale jen u zahrádkářů, ve velkém by to moc nešlo, ale taky to je možné. Salátovky, které jsou vertikálně vedené na jeden výhon, např. ve... celý příspěvek >
borovice osinatá, 14.1.2009
Zatím nejvyšší jsem ve svém životě viděl nádherný kousek v Olomouci a ta měla tak necelé 3 metry. Je to poměrně pomalu rostoucí dřevina. Stanislaw:-)
Amarylis, 14.1.2009
To je v naprostém pořádku. Díky Vašemu pěstování nabraly spoustu živin a protože jejich hlavním posláním je přinést generativní potomstvo, čili semena, tak prostě vykvetly. Pokud je na zhradě pěstujete ve volné půdě, dokáží jejich cibule za rok... celý příspěvek >
Amarylis, 14.1.2009
Dobrý den. Po odkvětu uříznout jen samotný zbytek květu, jeho stvol ponechat, protože je zelený a pomáhá při transpiraci. Dále můžete přihnojit a normálně dál v pohodě pěstovat. Koncem léta přestat se zálivkou, nechat zcela zatáhnout listy... celý příspěvek >
Rychlerostoucí živý plot, 12.1.2009
Dobrý den paní Vlasto. Počkejte samozřejmě na jaro, to uvidíte, co s Hlohyní udělala zima. Někdy přeci jen nemrzá. A potom opravdu zkraťte přírůstky na polovinu, klidně i víc. Nemusíte se ničeho bát. Pokud Vám rostliny narůstaly hned po vysazení tak... celý příspěvek >
Teleskopická tyč Bahco, 10.1.2009
Dobrý den. I když nejsem vlastníkem tohoto výrobku, jistě se nemusíte bát. Toto je profesionální výrobek, takže pohoda. Párkrát jsem to viděl používat a nemá to chybu. Zdraví Stanislaw:-)
Další diskuze:  5152  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika