|
Příspěvky uživatele - 180.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Program na návrh zahrady, 23.1.2009 Jen malinko se přidám. Pokud je mi známo, tak program 3D vznikl v Rusku, tak nevím, jak by to bylo s nějakou stížností. Dostal jsem jej před mnoha lety od známé, která žije v Německu. A na obalu toho CD to bylo napsané, že je z Ruska. Zabývám se... celý příspěvek > |  | Pokazil jsem kvas?, 21.1.2009 Je to v pohodě, nelamte si s tím hlavu. Sám pálím za 14 dní a kvas mám podobný. Ať Vám ten výsledek chutná. Stanislaw |  |
|  | Bordóská jícha, 16.1.2009 Možná tam nějaká ta síra bude. Vzorec modré skalice je CuSO4. Je to síran měďnatý. Ale třeba se pletu. Stanislaw |  | Tulipány v truhlíku - kdy ven?, 15.1.2009 Dobrý den. Tak to zkusím já. Pokud chcete tulipány trošku přirychlit, sklep je vhodný způsob. Tma vůbec nevadí, teplota tak do 8 stupňů. Rostliny vylezou a nechte je tak narůst asi 10cm. I ve sklepě hlídat vlhkost zeminy! Potřebují zpravidla zálivku.... celý příspěvek > |  | pěstování okurek, 15.1.2009 Dobrý den. Zaštipují se okurky nakladačky po vysazení zhruba za čtvrtým listem, aby se rostlina víc rozrostla. Ale jen u zahrádkářů, ve velkém by to moc nešlo, ale taky to je možné. Salátovky, které jsou vertikálně vedené na jeden výhon, např. ve... celý příspěvek > |  | borovice osinatá, 14.1.2009 Zatím nejvyšší jsem ve svém životě viděl nádherný kousek v Olomouci a ta měla tak necelé 3 metry. Je to poměrně pomalu rostoucí dřevina. Stanislaw:-) |  | Amarylis, 14.1.2009 To je v naprostém pořádku. Díky Vašemu pěstování nabraly spoustu živin a protože jejich hlavním posláním je přinést generativní potomstvo, čili semena, tak prostě vykvetly. Pokud je na zhradě pěstujete ve volné půdě, dokáží jejich cibule za rok... celý příspěvek > |  | Amarylis, 14.1.2009 Dobrý den. Po odkvětu uříznout jen samotný zbytek květu, jeho stvol ponechat, protože je zelený a pomáhá při transpiraci. Dále můžete přihnojit a normálně dál v pohodě pěstovat. Koncem léta přestat se zálivkou, nechat zcela zatáhnout listy... celý příspěvek > |  | Rychlerostoucí živý plot, 12.1.2009 Dobrý den paní Vlasto. Počkejte samozřejmě na jaro, to uvidíte, co s Hlohyní udělala zima. Někdy přeci jen nemrzá. A potom opravdu zkraťte přírůstky na polovinu, klidně i víc. Nemusíte se ničeho bát. Pokud Vám rostliny narůstaly hned po vysazení tak... celý příspěvek > |  | Teleskopická tyč Bahco, 10.1.2009 Dobrý den. I když nejsem vlastníkem tohoto výrobku, jistě se nemusíte bát. Toto je profesionální výrobek, takže pohoda. Párkrát jsem to viděl používat a nemá to chybu. Zdraví Stanislaw:-) |  |
|  |
 |
|
|
|