|
Příspěvky uživatele - 180.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
ptačí zob, 19.2.2009 Ustřihněte si větvičku a potom ji řízněte pod kůru. Pokud je řez zelený, je to v pohodě. Pokud jsou nějaké barevné změny, může to být horší, ale i kdyby namrznul, tak spolehlivě obrazí. To ale dělá Ligustrum ovalifolium, že namrzá. Ligustrum... celý příspěvek > |  | Listnaté stromy, 19.2.2009 Velmi dobře napsáno paní Jano! Stanislaw |  |
|  | Zlatohlávek zlatý, 16.2.2009 Pane Pavle, klidně mně pošlete číslo Vašeho účtu a já Vám pošlu 100Kč za ty jablka, což je asi za 5kg. Ale Zlatohlávky nechte, je to paráda všech zahrad. Skoro si troufnu tvrdit, že se k mé nabídce připojí i další zahrádkáři. Stanislaw. |  | ptačí zob, 16.2.2009 Dobrý den. Asi Vás moje odpověď vyděsí, ale myslím ji vážně. Jakmile nebudou již hrozit silné mrazy, můžete všechny loňské výhony zkrátit na výšku pouhých 15 - 20cm nad zemí. Ptačí zob spolehlivě obrazí a pěkně zahustí, což zřejmě požadujete.... celý příspěvek > |  | gingko biloba fastigiata - řez, 6.2.2009 Dobrý den. Pokud máte ten kultivar o kterém píšete, tak předpokládáte naprosto správně. Nejen, že nové výhony porostou svisle, ale ještě Vám pořádně zahustí korunu, protože v místě řezu vyrazí větší počet oček, nikoli je jeden výhon. Takže ty pro Vás... celý příspěvek > |  | Rovnání kmínku - Smrk stříbrný (Picea Pungens), 4.2.2009 Dobrý den. Nevím, jestli se mohu označit za fundovaného, ale zkusím to. Jsou 2 možnosti. Klidně ten výhon vyvažte k vhodnémů pevnému kůlu a veďte terminál vzhůru. Nebude to dlouho trvat a ten tak sám poroste v důsledku terminální dominance, což... celý příspěvek > |  | Vie niekto urcit co je to za borovicu podla sisiek a semien?, 1.2.2009 Podoba je skutečně velká. Našel jsem fotky odněkud z Havaje a je to jediné, co tam vyrostlo po požáru. Ale jestli jsem tomu porozuměl, jinde to spíš způsobuje trochu problém, jako zavlečená dřevina. Zajímavé. Stanislaw |  | Vie niekto urcit co je to za borovicu podla sisiek a semien?, 1.2.2009 Dobrý den. Jen namítnu pane kolego, že dle dendrologie Pinus brutia má 2 jehlice ve svazečku, ale ta vyfocená má 3. Původně jsem z obrásku taky vypozoroval jen 2 jehlice, ale já hůř vidím, a detailní fotka svazečku to potom jasně ukazuje. Je to pro... celý příspěvek > |  | Vie niekto urcit co je to za borovicu podla sisiek a semien?, 30.1.2009 No zkusím to. Má 2 jehlice ve svazku, pokud teda dobře vidím a lesklé šišky, mohl by to být některý poddruh borovice černé, čili Pinus nigra. Je vidět i určité napadení sypavkou a tím tato borovice trpí. Ale taky by to asi mohla být i borovice... celý příspěvek > |  | Mšice v zahradě, 30.1.2009 Dobrý den paní Renato. Trochu se přidám. Myslím, že ten Váš stromek bude asi kalina, protože jsem ještě neviděl hortenzii obalenou mšicemi, ale kalinu mnohokrát. Ale to není důležité. To další ano. Neváhejte vůbec s postřikem a použijte ho.... celý příspěvek > |  |
|  | roubovani angrestu, 29.1.2009 Řízkování je zřejmě jednodušší, než roubování. Pokud ale ještě rozumím slovensky, tak se pán ptá na roubování, nikoli na řízkování. Vrubel je roub. Ale možná se pletu. Stanislaw |  | roubovani angrestu, 29.1.2009 Roubování angreštu není komplikování, je to způsob jak dosáhnout stromkového tvaru, když jej potřebuji. Další pěstování ve tvaru stromku je snažší než keřový tvar. Stanislaw |  | Program na návrh zahrady, 28.1.2009 Je to z nejnovějšího, čili únorového čísla. |  | Program na návrh zahrady, 28.1.2009 CRJC-9ET9-FTDX-E3LGFH |  | Skupinka 4 růží?, 28.1.2009 Dobrý den paní Radko. Zkusím odpovědět. Vzpomínám si na školu, kde mne sadovnictví učil velmi významný odborník. A ten nám říkal, že se rostliny sází v lichém počtu až do počtu 11. Sudý počet je oku nelahodící. Pouze velmi štíhlé dřeviny se dají... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|