Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vyber motoroveho postrekovaca, 22.2.2009
Mám dva ovocné sady o ploše něco přes hektar. Vlastním rosič firmy Oleo tuším 5 roků a neměl jsem žádný problém. Nijak zvlášť se o něj nestarám. Jen si hlídám olej v benzínu a dobrý. Stanislaw
Identifikace popínavé rostliny, 22.2.2009
Přesně tak paní Romilo. Taky jsem kroutil hlavou. Stanislaw
Přesazování tulipánů a narcisů, 22.2.2009
Dobrý den paní Lucko. Přesazení z květináče do zeminy jim rozhodně nevadí, spíše prospěje, protože kořenový systém bude mít víc prostoru na rozrůstání. Jde ale o to, že v současné době je zem zmrzlá a taky jsou mrazy a Vaše rostliny asi nebudou... celý příspěvek >
Stálezelená mrazuvzdorná popínavá rostlina, 21.2.2009
Dříve jsem myslím od něj kupoval mladé rostliny, ale ty názvy nejsou správně. Zimolez kozí list je jen jeden, on jich uvádí desítky. Ale webové stránky mu může dělat někdo jiný, to je možné. Také se této rostlině někdy říká "růže z... celý příspěvek >
Ing. Václav Hurych CSc. Okrasné dřeviny pro zahrady a parky. Perfektní dendrologie pro střední i vysoké školy.  Jsem jeho někdejší žák i kamarád. Stanislaw
Jak se jmenuje ta odborná literatura? A jaký je český název rostliny Lonicera caprifolium uvedený v této knize? To je totiž dokonce naše domácí rostlina, i když už je poměrně vzácná. Stanislaw
Trošku jinak paní Danielo. Lonice Henryi je zimolez Henryův. Zimolez kozí list je Lonicera caprifolium. Stanislaw
Deutzia a potentilla - stříhání po první sezóně, 21.2.2009
Paní Lído, pokud máte kupovaný výsevní substrát a je od renomované firmy, tak není důvod k propařování. Zahradnické nároky na výsevní substráty jsou ještě větší, než na množárenský, protože samotný klíček je velmi citlivý na jakékoli nepříznivé... celý příspěvek >
kácení ovocných alejí, 21.2.2009
Zeptám se tedy taky hloupě. Jak a čím může být strom nebezpečný? Asi jako každé zábradlí mostu, nebo svodidla či patníky a domy kolem silnic? Řidičák mám 40 roků a ještě jsem nic z toho nikdy nepotkal. Stanislaw
Deutzia a potentilla - stříhání po první sezóně, 21.2.2009
Dobrý den paní Lído. Polovyzrálé řízky Potentilly jsou jistě taky v pohodě. Něco mně říká, že ten mikroténový sáček nebude stačit. To rostliné pletivo není ještě spolehlivě vyzrálé a tak mohutně vypařuje vodu. Na zakořeňování tohoto stavu je třeba... celý příspěvek >
kácení ovocných alejí, 20.2.2009
Jezdím tudy, mrknu se na to. Stanislaw
kácení ovocných alejí, 20.2.2009
Paní Lído, napište prosím konkrétní místo, kde pokáceli tak mohutný strom kvůli místu na 3 kontejnery. Děkuji Stanislaw
Oleander - roubování, 20.2.2009
Pokud potřebujete vícebarevně kvetoucí keř oleandru, tak prostě vemte řízky z těchto keřů, píchněte je společně do jednoho hrnku a nechte zakořenit. A bude vymalováno. Zakoření snadno a není co řešit. Stanislaw
Deutzia a potentilla - stříhání po první sezóně, 20.2.2009
Tak to zkusím já. Deutzii zakrátit na 15 - 20cm bez milosti, Potentillu ještě níž. Není čeho se bát. Vše snadno obrazí.  Deutzia zakořeňuje spolehlivě z dřevitých řízků, ale Potentilla se množí bylinými řízky, což znamená, že potřebujete mít... celý příspěvek >
Zastříhávání rajčat?, 20.2.2009
Nad posledním nechaným vijanem plodů je dobré nechat ještě dva listy. Stanislaw
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika