Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký nůž na roubování?, 26.3.2009
Vlastním pravý belgičák a ten vůbec nedám z ruky. Broušení na něm je skutečná pohodička. Za chvilku na něm taky přejedu svůj roubovák, ale já potřebuji roubovat jen jeden stromek a to ještě na zakázku. Ať se daří. Jo ještě, výborný roubovák je ze... celý příspěvek >
Jaký nůž na roubování?, 26.3.2009
Vašemu vysvětlení nerozumím. Špička roubovacího nože je vždy v ose čepele, není to očkovák. Proč by to měly být vyhozené peníze? Firma má obrovské zkušenosti s výrobou nožů, takže pohoda. Při roubování za kůru jen přiložíme nůž celým ostřím na kůru a... celý příspěvek >
Přerostlá levandule, 26.3.2009
Je třeba tomu rozumět, než se rozdávají rady. Levandule jde v naprosté pohodě zmladit, dělá se to tak od nepaměti. Takže se nebojte a klidně střihněte do starého dřeva. V pohodě obroste. Doporučuje se odstraňovat odkvetlá květenstsví. Stanislaw
Hydrogel?, 24.3.2009
Dobrý den. Není to nic podezřelého, je to poměrně běžně využívané v profi zahradnickém světě tam, kde je to nutné. Sám jsme to jednou použil do velkých květinových truhlíků, které byly umístěny na konstrukci mostu. Výsledky byly opravdu dobré,... celý příspěvek >
kultivator, 23.3.2009
Dobrý den. Prohlédl jsem si Vámi uvedený stroj a mohu napsat, že je rozhodně dobrý stroj. Těchto strojů není moc v nabídkách. Jde zvláště o tu výhodu, že se pohybuje pomocí vlastních kol a nikoli pomocí nožů kultivátoru. Jde ale hlavně o to, k... celý příspěvek >
cardiocrinum giganteum, 19.3.2009
Dobrý den. Je to tak jak píšete. Moje rostlina byla Crinum x powellii. Spletl jsem se tím, že otázka byla na cibuli. Tímto se moc omlouvám všem. Stanislaw
Pokojovka, 17.3.2009
Dobrý den. Rostlina na fotce je skutečně Haemantus albiflos, čili krvokvět. V loňském roce mi moje rostlina pěkně kvetla. Je zajímavé, že kvete bíle. U nás se také pěstuje ještě jeden druh a to je Haemantus katharinae, který kvete červeně.... celý příspěvek >
Postřik ovocných stromů, 15.3.2009
Jistě, ale odborně vyrobený a ne uvařený v hrnci na plotně. V tom je ten zásadní rozdíl. Stanislaw
Postřik ovocných stromů, 15.3.2009
No, přeci jen napíšu sůj názor. Není to ani ekologicky a ani bez chemie. Už je to řadu let, kdy skutečný fyto odborník nám jako zahradnickým technikům vyprávěl, jak dělali test na tabákový výluh a jak byli vyděšeni, když zjistili, že tento výluh byl... celý příspěvek >
Dřín, 15.3.2009
Je to trošku jinak. Červenou kůru má paradoxně Cornus alba, čili svída bílá. Stanislaw
Znáte někdo název, 15.3.2009
FRITILLARIA IMPERIALIS L.
Jilm keřovitý - řez, 11.3.2009
Dobrý den. Jilmy všeobecně dobře obrůstají, dokonce se obnovují i s pařezů. Nemáte náhodou tento kultivar? Ulmus elegentissima ´Jacqueline Hillier´  Ten řez snese taky bez problémů. Ale nenaroste tak moc za tak krátkou dobu,... celý příspěvek >
Jakému stromu patří tyto šišky?, 11.3.2009
Dobrý den pane kolego. Když jsem to včera uviděl, tak mě napadlo, že je to Picea abiea "Acrocona". Už jsem ji párkrát sázel. Stanislaw
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 10.3.2009
Dobrý den. Nosič nářadí k tomuto traktorku je takový rám, na kterém jsou navařeny účka, do kterých se dá uchytit patřičné nářadí pomocí jen jdnoho šroubu. Používám šípové radličky, vyorávací radličku na brambory a taky ohrnovací radličky na... celý příspěvek >
šeřík čínský do živého plotu, 10.3.2009
Dobrý den. Syringa chinensis je skutečně vhodný do volně rostoucího živého plotu, ale i do stříhaného. Jako volně rostoucí dosahuje výšky 2 - 4 metry, jako stříhaný se používá pro výšky 1 - 2 metry. Stanislaw
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika