Příspěvky uživatele - 115.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké ryby? pstruh x siven x jesen x okoun x jeseter, 31.3.2010
Koi kapr, červená foma Jesena a karase pokud z tech rybek chcete mít i radost a občas je i zahlídnout. Lososovité ryby rozhodně ne a to ani duháka. I tak s výjimkou karase by měli jít na zimu ven,    j.c.megq
Má smysl 6ti (7mi) letá záruka, 31.3.2010
Souhlasím s GI. Na výrobek který se skutečně používá, by stačila i půlroční záruka.  Pro občasné použití je dvouletá ažaž.  Jakkoli prodloužená záruka by se snad měla jmenovat záruka servisovatelnosti. V případě prodloužených záruk na 6... celý příspěvek >
Nářadí Fiskars, 30.3.2010
Jinak proti těm F nůžkám v podstadě nic nemám. Nemám je sice dlouho ale střih je s nima pekně čistej, nežvýkají a zetím střihnou vlas i papír. j.c.
Pane Vysloužil omluva. Ta zavírací pilka je Bahco i když v barvách fiskarsu. F jsou ty nůžky. jestli máte nějaký tipy na kvalitnější, uveďte je prosím. Cca do 1000. děkuji   j.c.
Fiskars je vercajk jak má být. Sekery sem koupil už 4 a nezanevřel jsem na ně ani když jsem si jednu loni zasekl do lýtka. nedávno sem koupil zavírací pilku a nůžky na víno. Většnou to koupím spíš blbě, dycky časem zjistím že to mají v nějakým kráme... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika