|
Příspěvky uživatele - 6.150
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okurkožrout, 15.7.2010 Děkuji za radu.Nemáte nějaký tip, jak na ně?T. |  | Okurkožrout, 15.7.2010 Já jsem se tomu nakonec taky zasmála.Manžel mi to nesežral, ví totiž, jak jsem vyváděla, když mi mé první zralé rajče sežral pes(a to jsem se na něho chodila dívat 2x denně, jak mi pěkně červená).Mám letos holt štěstí.Větší starost mi dělá to, aby mi... celý příspěvek > |  |
|  | Okurkožrout, 14.7.2010 Dobrý večer,
když jsem včera zalévala zahrádku, říkala jsem si: "Tak aspoň za ty tři okurky to stálo..."Dnes jdu zalít a koukám, okurek pouze jeden. Asi půl metru od okurků díra do země, tak 5cm v průměru.Ta chlupatá potvora si musela... celý příspěvek > |  | Choroba na rajčetech, 29.6.2010 To, co máte na Černém Mauru, mám taky.Takže ustřihnout?Jinak rajčátka rostou jako z vody, jak říkáte.T. |  | Paradajky - Rajčata - opelenie, 22.6.2010 No a já před dvěma měsíci přišla k zahradě... a strašně to všechno prožívámT. |  | Paradajky - Rajčata - opelenie, 21.6.2010 tak šup sem s fotkama!já se na ty svoje pořád chodím koukat...T. |  | Feramol proti slimákům, 20.6.2010 Naprostý souhlas, do naší přírody to nepatří, nemají tu přirozené nepřátele. I nějaká chytrá paní psala, že hlavně je humánně nesbírejte a nevozte do lesa, že uškodíte lesu. |  | Paradajky - Rajčata - opelenie, 20.6.2010 Není zač.Já mám rajčátka sice venku, ale pokaždé když zalévám, tak je poklepu-pro jistotu. |  | Paradajky - Rajčata - opelenie, 19.6.2010 z internetu... Rajčata jsou samosprašná. Problémy s opylením se mohou vyskytnout za vysoké vzdušné vlhkosti a vysoké teploty ve skleníku. Ve velkovýrobě se k opylování využívají čmeláci. Pro vás je nejjednodušším „lékem“ průvan nebo... celý příspěvek > |  | Feramol proti slimákům, 16.6.2010 Já je sbírám do kyblíčku a zalívám vařící vodou. Soucit si nezaslouží, potvory... T. |  |
|  | Okurky - kdy zalévat?, 12.6.2010 tohle jsem našla na internetu:
Velmi důležité je zalévat méně často, ale zato důkladně. Časté kropení listů malou dávkou vody jen podporuje plíseň (vlhké listy), ale rostlina přitom dále trpí suchem - půda pod listy je suchá, nebo je mokrá jen na... celý příspěvek > |  | Okurky - prosím o radu, 9.6.2010 Zazněly tady názory, že to je plíseň i že to není plíseň.Tak co mám tedy dělat?Mám čekat, až mi úplně odejdou?Takhle jsem to aspoň zkusila.T. |  | Okurky - prosím o radu, 9.6.2010 Můžu se zepta-to smáčedlo má nějaký název nebo se to prostě jmenuje smáčedlo?A kapalné hnojivo jaké?Omlouvám se za možná hloupé otázky, ale teprve začínám... děkuji, Tereza |  | Okurky - prosím o radu, 9.6.2010 Díky za radu!Tereza |  | Okurky - prosím o radu, 9.6.2010 okurky jsem tak před hodinou stříkla Acrobatem, tak snad to nevadí... příště už budu vědět.ještě bych se chtěla zeptat, jak je to s rajčaty-provádíte postřik pravidelně?a pokud ano, tak jak často a čím?děkuji mnohokrát, Tereza |  |
 |
|
|
|