Příspěvky uživatele - 12.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou rotační sekačku?, 4.5.2007
Mulčování jsem zkusil na kousku dvorku sekaného předešlý den. Sekačka trávu nadrtí a posype s ní trávník,je pravda,že jsem neměl úplně ostrý nůž(měl za sebou těch cca 3000m2). Takže výsledek nebude tak objektivní. Mulčovat se má asi tak jak... celý příspěvek >
Jakou rotační sekačku?, 3.5.2007
Při sběru do koše "vyluxuje" všechno,nestalo se mi,že bych se musel vracet. Otvor se mi ucpal jednou,ale to jsem zkoušel narvat do koše co nejvíc,ona tahle sekačka má na koši v zadní části takovou kontrolní klapku a já jezdil i po jejím... celý příspěvek >
Jakou rotační sekačku?, 27.4.2007
Páni,to je síla!!!Když jsem tady před dvěma dny tuto diskuzi zahájil,netušil jsem,že bude mít takový ohlas. Všem díky moc za názory. Nakonec zvítězila sekačka ALKO,včera jsem ji koupil. Na pohled pěkná věc,stříbrný šíp McLaren,kdo sleduje F1,ví o čem... celý příspěvek >
Jakou rotační sekačku?, 25.4.2007
Benzínová sekačka Troy Bilt 6553 (nabídka OBI cca 12 000,-) ,motor B&S 6,5HP,pojezd na předek s přizpůsobením rychlosti,velká zadní kola,sekání,boční výhoz,mulčování. Ví prosím někdo co je to za stroj,či má zkušenost??? Dále ALKO 520BR Silver... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika