Příspěvky uživatele - 2.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je s třešněma II?, 21.6.2013
Máme letos také problém s desetiletou třešní Kordia: byla opýlena "napůl", ale pořád to vypadalo slibně. Po deštích plody zrůžověly a skoro všechny opadly. Strom vypadá dobře, žádných změn listů jsem si nevšimla. Jak může vlhko ovlivnit plodnost... celý příspěvek >
pomozte mi s Rubínem, 25.4.2007
Dekuji vam moc za rady. Rubína letos více zalévám. Kořeny užrané (podle testu) nemá, přírůstky přesahují 10 cm (v zimě vypadá stromek docela hezky). Hnojila jsem ho na jaře jako ostatní ovocné stromy. Iva Dostálková
pomozte mi s Rubínem, 20.4.2007
mám 4-letý strom Rubínu.  Nevím si s ním rady. Má velmi málo listů, loni měl na koncích větví květy, plody však  brzy všchny opadly. Příbuzný, kterého jsme požádali o radu, větve v létě zkrátil. Letos jabloň nekvete a listů má opět velmi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika