|
Příspěvky uživatele - 81.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chamaerops - přezimování, 10.9.2010 A přežijou to teplo? |  | Chamaerops - přezimování, 9.9.2010 Mám na balkoně palmy chamaerops excelsia a chamaerops humilis. Až udeří mrazy, přemýšlím jestli je na zimu menší zlo světlá místnost s 21 stupni nebo místnost bez světla s teplotou cca 12-15 stupňů. Poradíte? Díky |  |
|  | Datlovník ze semínka?, 5.4.2010 Světla má dost (okno na jih) a rozhodně nevypadá, že by strádal, listy nejsou vytáhlé nebo slabé. Co se týče 3m délky, 3m datlovník mám také, ale tomu nejsou čtyři roky:-) Spíš mám pocit, že jde fakt o nějakou jinou palmu. Zkusím to zjistit. Díky za... celý příspěvek > |  | Washingtonea a žumara, 29.3.2010 Myslíte tu halu se 20ti stupni? Já se právě bojím, aby to pro ně nebyla moc vysoká teplota a aby nezahynuly:-(A od kdy do kdy byste nechal žumaru na balkoně? Děkuju Vám! |  | Datlovník ze semínka?, 28.3.2010 Před 4mi lety jsem zasadila semínko datle z potravin ze supermarketu. Dnes rostlina vypadá vespod jako datlovník, ale má cca 6 metr dlouhých listů, které nejsou vůbec do vějíře - prostě jsou jen podlouhlé. Nejdřív jsem myslela, že to je záležitost... celý příspěvek > |  | Washingtonea a žumara, 28.3.2010 Dostala jsem tyto palmy a mé možnosti jsou balkon, světlá hala (do 20 stupňů) a předsíň bez světla (okolo 10 stupňů). Bylo by možné mít je přes zimu v hale v létě na balkoně? Nebo celoročně na balkoně a v době největších mrazů schovat do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|