|
Řez hrušně, 7.2.2011 poradte mi prosim, hrusne pocitam tak za 2tydny potrebuji zkratit, vloni byly sesazeny a tak tam zbyly poloobloukovite previsle vetve, ktere zkratim a samozrejme i vlky a to presne nevim jak ne ne, nejvic me zajima na jak velkou vzdalenost je mam... celý příspěvek > |
 |
Chci novou meruňku, 6.2.2011 tim lip, ze vodu moc nemusi, nase vesnice jakozto vitez nejsussi obce na okrese je na srazky chudá, ale samozrejme ten jeden stromek clovek uhlida |
 |
|
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011 ja tam mel 40g/10l vody |
 |
Jiřiny - řízkování, 6.2.2011 klasicky praskovy bily stimulator, ten nejbeznejsi...(na bylinne rizky)
substrat muze byt i tezsi, treba zahradnicky pokud je bez hnojiva-nekdy se pridava tak bych tam dal trosku dolomit.vapence, obvykle to trva 3-4 tydny nez zakoreni, koreny brzy... celý příspěvek > |
 |
Co Vaše réva? (rok 2011), 6.2.2011 zrovna dnes jsem se dival na tu starou revu a pupeny jsou jiz jakoby nabobtnany... |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011 ja mam prave misto Sylitu odzkousenou Sulku, navic Syllit siroko daleko nikde neprodavaji-teda aspon ne u nas |
 |
Číhání na jaro, 6.2.2011 no snezenky co vykvetly v tom lednu tak snad budou i odkvetat :-( |
 |
Co Vaše réva? (rok 2011), 6.2.2011 takze uz tak brzy Mirku?! ja sem se dival na net a ma se ochlazovat dokonce i pres den na 0 az -2 ale vsak vime jake jsou predpovedi na tyden... stara reva me prekvapila - ani vrcholky letorostu ji neomrzly, to me hodne prekvapilo..ted nevim zda je... celý příspěvek > |
 |
Chci novou meruňku, 6.2.2011 takze promichat s kompostem a dat tam trochu dolomit.vapence tak by to melo byt asi nejlepsi, ze? jinak diky za radu |
 |
Roubování melounů a okurek 2011, 6.2.2011 anomohu to potvrdit-sazenice, ktere se roubuji pochazeji z nejvetsi casti z Turecka... a co se tyce rajcat tak casto ve sklenicich byva fuzarioza a take vadnuti rajcat-neo podobneho jako vadnuti u sklenikovych okurek... |
 |
|
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011 noja si chci nostalgicky uzit posledni postrik Sulkou, kdyz uz se prestava vyrabet a letosnim rokem ji konci registrace... |
 |
Broskvoň v biozahradě, 6.2.2011 o tom jsem teda nic nikdy neslysel..to se jako kridlatka nalozi do sklenice a maceruje se nejakou dobu?? |
 |
Chci novou meruňku, 6.2.2011 muzete mi tedy prosim poradit na ten dotaz s listovkou-text viz výše... |
 |
Co Vaše réva? (rok 2011), 6.2.2011 ano, i ja slysel o tom, ze se ma zatizir reva az od 3.roku, druhym rokem jen tak jeden hrozen-na ukazku.-)
take se chci zeptat kdy planujete prvni postrik a proti cemu?-vlnovnik? |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011 tak mam take letos jiz druhy postrik - v lednu Champion, ted Kuprikol a az liska bude prasit tak dam Sulku... |
 |