Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez hrušně, 7.2.2011
poradte mi prosim, hrusne pocitam tak za 2tydny potrebuji zkratit, vloni byly sesazeny a tak tam zbyly poloobloukovite previsle vetve, ktere zkratim a samozrejme i vlky a to presne nevim jak ne ne, nejvic me zajima na jak velkou vzdalenost je mam... celý příspěvek >
Chci novou meruňku, 6.2.2011
tim lip, ze vodu moc nemusi, nase vesnice jakozto vitez nejsussi obce na okrese je na srazky chudá, ale samozrejme ten jeden stromek clovek uhlida
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011
ja tam mel 40g/10l vody
Jiřiny - řízkování, 6.2.2011
klasicky praskovy bily stimulator, ten nejbeznejsi...(na bylinne rizky) substrat muze byt i tezsi, treba zahradnicky pokud je bez hnojiva-nekdy se pridava tak bych tam dal trosku dolomit.vapence, obvykle to trva 3-4 tydny nez zakoreni, koreny brzy... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 6.2.2011
zrovna dnes jsem se dival na tu starou revu a pupeny jsou jiz jakoby nabobtnany...
ja mam prave misto Sylitu odzkousenou Sulku, navic Syllit siroko daleko nikde neprodavaji-teda aspon ne u nas
Číhání na jaro, 6.2.2011
no snezenky co vykvetly v tom lednu tak snad budou i odkvetat :-(
takze uz tak brzy Mirku?! ja sem se dival na net a ma se ochlazovat dokonce i pres den na 0 az -2 ale vsak vime jake jsou predpovedi na tyden... stara reva me prekvapila - ani vrcholky letorostu ji neomrzly, to me hodne prekvapilo..ted nevim zda je... celý příspěvek >
takze promichat s kompostem a dat tam trochu dolomit.vapence tak by to melo byt asi nejlepsi, ze? jinak diky za radu
Roubování melounů a okurek 2011, 6.2.2011
anomohu to potvrdit-sazenice, ktere se roubuji pochazeji z nejvetsi casti z Turecka... a co se tyce rajcat tak casto ve sklenicich byva fuzarioza a take vadnuti rajcat-neo podobneho jako vadnuti u sklenikovych okurek...
noja si chci nostalgicky uzit posledni postrik Sulkou, kdyz uz se prestava vyrabet a letosnim rokem ji konci registrace...
Broskvoň v biozahradě, 6.2.2011
o tom jsem teda nic nikdy neslysel..to se jako kridlatka nalozi do sklenice a maceruje se nejakou dobu??
muzete mi tedy prosim poradit na ten dotaz s listovkou-text viz výše...
ano, i ja slysel o tom, ze se ma zatizir reva az od 3.roku, druhym rokem jen tak jeden hrozen-na ukazku.-) take se chci zeptat kdy planujete prvni postrik a proti cemu?-vlnovnik?
tak mam take letos jiz druhy postrik - v lednu Champion, ted Kuprikol a az liska bude prasit tak dam Sulku...
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika