Příspěvky uživatele - 169.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zorat pole ležící ladem?, 16.11.2010
Diskutovat o nasazení traktoru na záhonek 10x15 metrů (pokud tam nechybí na konci nějaká nula) je naprostá zhovadilost. To snad nemyslíte vážně, rýč a hotovo! Vždyť to je vlastně větší truhlík.
Plevel u vzrostlých natí brambor, 28.3.2010
Vždycky z roku na rok to zapomenu, ale když se snažím vytrhat plevel u vzrostlejších brambor začnu obnažovat hlízy tak toho raději nechám. Není to jen o lenosti.
Dezinfekce skleníku, 22.3.2010
Právě jsem to tam rozházel, tak si rady raději už nechte.
Fréza Fortschritt, 8.2.2010 Obsahuje fotku
Použil jsem plášť ze starého kotle a čepem připojil ke kuželovému převodu sekačky. Stejně je připojena i sněhová fréza. Tu mám taky včetně čtyřkolového pdvozku. Na fotkách je ještě nenatřená. Ještě k ní musím doplnit gumový břit a kluzáky, ale... celý příspěvek >
Fréza Fortschritt, 21.1.2010
Dobrý den, zajímá mě jestli je tady víc majitelů tohoto strojku. Rád bych si s někým vymněnil zkušenosti z používání. Mám k tomu pluh, rotavátor, lištovku, origo čerpadlo na vodu, sněhovou frézu, doma dělané brány a dneska vyrobenou radlici na sníh... celý příspěvek >
Vari - převodovka DSK-317, 21.1.2010
Mám taky Fortschritt a jsem s ním velice spokojen. Nemám sice přímé srovnání s ničím jiným, ale seču lištovkou, mám sněhovou frézu, rotavátor, pluh obracák, originál čerpadlo na vodu a dneska jsem tvořil radlici na sníh.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika