Příspěvky uživatele - 22.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kořeny kroucené vrby, 25.5.2010
Dobry den tohle dokazi jen vrby a nebo i ta nase jablon anebo kazdy strom?
Hnojivo na trávník, 16.5.2010
Ahoj, zakladam novy travnik a mam cerstve zrotovatorovanou zahradu asi 300 metru travni plochy to bude. Mam v garazi 20kg pytel NPK a 20 kg ledek mam to pred zasetim zapravit do pudy a nebo az trava vyroste? A co kdybych tato  dve hnojiva... celý příspěvek >
Jaká vzdálenost filtrace od stěny bazénu?, 16.5.2010
Ahoj nejaka specialni pro filtraci nebo obyc mosazna co se bezne prodava a nejak ji tam zredukovat
Jaká vzdálenost filtrace od stěny bazénu?, 15.5.2010
Ahoj ja mam zase problem ze mam filtraci nad urovni bazenu a ve vzdalenosti 3,5m a pri kazdem vypnuti filtrace na delsi dobu se mi z ni vyleje asi samospadem vsecka voda zpet do bazenu. Pokud chci znovu filtrovat musim povolit hlavu cerpadla a cele... celý příspěvek >
Solení vody v bazenu, 3.5.2010
Ahoj zdravim vsechny. Letos jsme si koupili bazen od Mountfieldu Azuro de luxe 402DL asi 20 m3 vody. Zajimalo by me jestli by na nej stacil tento solinator cena se mi zda oproti jinym (asi 20 000,-) smesna. Za 5 500,- by to bylo zadarmo.-) Ma... celý příspěvek >
Založení trávníku, 28.3.2010
Dobry den stale by me prosim zajimalo jestli muzu cele zahrade vyrovnat prohlubne hlinou nekde to vidim i na 5 cm urcite a tato mista osit. Nekdo mi rekl za tato vrstva udela na povrchu jakousi slupku.
Založení trávníku, 21.3.2010
Ja vim, ze je to hruza, ale takle uz na te zahrade byl ja sem ho nesazel. Takhle blbe rozvetvenej od spodu uz byl kdyz jsme se sem stehovali. Ja ho jen zastrihavam.
Založení trávníku, 21.3.2010
Dobry den, ten puvodni stary je zniceny, vypelichany, na kazdem kousku zahrady je dosevan jiny druh a celkove je zahrada takova vlnita a poniceny od roznych praci.Chtel bych to tim i dorovnat myslite ten puvodni ze bych se mel spis snazit doset?... celý příspěvek >
Založení trávníku, 21.3.2010 Obsahuje fotku
Dobry den i ja bych chtel letos na zahrade nejaky ten travnicek. Momentalne je moje zahrada tak jak ji vidite na obrazku a chci se zeptat : chtel bych zkusit na tento povrch pouzit metodu obnova travniku bez ryti tak jak sem videl nekde na strankach... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika