Příspěvky uživatele - 14.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Písková filtrace - domácí výroba, 31.7.2011
Hlinik je vpohode chemije snim nijak nereaguje dřevený vrch je jen protitakova zatka podtata je plastovej vršek ketrej je tim dřevem jen zvrchu utaženej, předpokladam že spousta lidi by vrch delala jinak ale ja mnel tyhle možnosti a funkci to nema... celý příspěvek >
Písková filtrace - domácí výroba, 28.7.2011 Obsahuje fotku
Řešil jsem tuhle problematiku téže a dlouho jsem hledal jak nato na spoustě webů bylo plastová nádoba sud s velkým otvorem jenže ten se při použiti dobrého čerpadla začne vzdouvat někde sem četl že dokonce se utrhl a vylétl. Nakonec jsem našel... celý příspěvek >
Kartušová filtrácia - vylepšováky, 27.7.2011 Obsahuje fotku
souhlasim udelal smsi vlastni piskovou filtraci čerpadlo je použite z kartušovky a od te doby je vše suprove naklady do 500 korun
Odrůda Attika, 13.2.2011
Mam ji taky prvnim rokem, roste pekne, jenom mi na ni v zari sedla perenospora a napadla vetsinu listu. Letos to budu muset osetrit uz preventivne. Hlavne ze se prodavajici prsil ze ma zvysenou odolnost proti plisnovym onemocnenim. :(
Čím nahradit Sumithiol? - květilka na cibuli, 27.3.2010
možná taky Reldan
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika