|
Příspěvky uživatele - 27.211
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Réva do jílu, 30.3.2010 Pravdu povědíc, jsem zmatena. Vy říkáte na pergolu ano, ostatní říkají ne. Nu, zřejmě vyzkouším Prim na jednu stranu pergoly a na druhou něco z výše uvedených.
rostislavik: My chceme tu pergolu hodně porostlou, počítáme s nějakou váhou.... celý příspěvek > |  | Réva do jílu, 27.3.2010 Jak říkám, v tomto jsem zelenáč jako poleno, takže uvítám jakoukoli konstruktivní radu. :o) I v předchozích diskuzích jsem si všimla, že třeba ta odrůda Prim je dosti zmiňovaná, víceméně kladně, tedy dám na to. Pokusím se podívat v... celý příspěvek > |  |
|  | Réva do jílu, 27.3.2010 Omlouvám se za špatnou terminologii, je mi jasné, že pro víno musím do vinotéky. |  | Réva do jílu, 27.3.2010 Už jsem po okolí koukala, ale buď nedohlédnu, nebo nikdo révu nemá, jsme v nové zástavbě. Budu pátrat dál a pozeptám se kdyžtak místního zahradníka.
Každopádně nejsem žádný Mičurin, takže raději ty štěpované sazenice. Doufám, že se mi v okolí Prahy... celý příspěvek > |  | Živý plot v jílovité půdě, 27.3.2010 Ještě bych se chtěla zeptat, když vidím to množství květů, jak je to s vůní, jedná se o plot zhruba dvacetimetrové délky, tak aby to až tak moc nevonělo. Díky moc za radu. :) |  | Réva do jílu, 26.3.2010 Dobrý den,
ráda bych poprosila o radu, jaká réva by byla nejvhodnější do jílovíté půdy (žel jsem zde v diskuzi odpověď nějak nenašla). Stavíme pergolu na terase jižní straně domu, kde je nejen jílovitá půda, ale také docela větrno. Chceme ji... celý příspěvek > |  | Živý plot v jílovité půdě, 26.3.2010 Dobrý den, mám podobný problém, umocněný navíc tím, že jsme na větrné hůrce, kam cypřišek dle různých zdrojů nepatří. Chceme neopadavý plot a do tújí se nám moc nechce. :o( |  |
 |
|
|
|