Příspěvky uživatele - 27.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva do jílu, 30.3.2010
Pravdu povědíc, jsem zmatena.  Vy říkáte na pergolu ano, ostatní říkají ne. Nu, zřejmě vyzkouším Prim na jednu stranu pergoly a na druhou něco z výše uvedených. rostislavik: My chceme tu pergolu hodně porostlou, počítáme s nějakou váhou.... celý příspěvek >
Réva do jílu, 27.3.2010
Jak říkám, v tomto jsem zelenáč jako poleno, takže uvítám jakoukoli konstruktivní radu. :o) I v předchozích diskuzích jsem si všimla, že třeba ta odrůda Prim je dosti zmiňovaná, víceméně kladně, tedy dám na to. Pokusím se podívat v... celý příspěvek >
Réva do jílu, 27.3.2010
Omlouvám se za špatnou terminologii, je mi jasné, že pro víno musím do vinotéky. 
Réva do jílu, 27.3.2010
Už jsem po okolí koukala, ale buď nedohlédnu, nebo nikdo révu nemá, jsme v nové zástavbě. Budu pátrat dál a pozeptám se kdyžtak místního zahradníka. Každopádně nejsem žádný Mičurin, takže raději ty štěpované sazenice. Doufám, že se mi v okolí Prahy... celý příspěvek >
Živý plot v jílovité půdě, 27.3.2010
Ještě bych se chtěla zeptat, když vidím to množství květů, jak je to s vůní, jedná se o plot zhruba dvacetimetrové délky, tak aby to až tak moc nevonělo.  Díky moc za radu. :)
Réva do jílu, 26.3.2010
Dobrý den, ráda bych poprosila o radu, jaká réva by byla nejvhodnější do jílovíté půdy (žel jsem zde v diskuzi odpověď nějak nenašla). Stavíme pergolu na terase jižní straně domu, kde je nejen jílovitá půda, ale také docela větrno. Chceme ji... celý příspěvek >
Živý plot v jílovité půdě, 26.3.2010
Dobrý den, mám podobný problém, umocněný navíc tím, že jsme na větrné hůrce, kam cypřišek dle různých zdrojů nepatří. Chceme neopadavý plot a do tújí se nám moc nechce. :o(
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika