|
Příspěvky uživatele - 103.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melounoviště 2010, 28.12.2010 Mirkovi se omlouvám - spletla jsem to - moje odpověď směřovala k dotazu s fotkou dýně fíkolisté...
Neroubované, pravokořeněné melouny jsem sázela asi tři roky po sobě, do skleníku - jen jednou jsem měla melounek o průměru 10 cm, jinak... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 28.12.2010  pro Mirka - dýni fíkolistou jsem měla ze zbylého semínka z obchoidu, co mně zbyla při roubování.. Šlahouny byly skoro dvacetimetrové, aspoň 7. Kvetla pozdě, myslela jsem, že ani nedozraje.
Semínka vlevo jsou vybraná na podzim - bylo na nich hodně... celý příspěvek > |  |
|  | Melounoviště 2010, 27.12.2010 Nedalo mně to, a onu tykvičku fíkolistou jsem dnes rozřízla. Semínka krásně černá /na rozdíl od podzimních hnědých/, jsou téměř bez slizu, bez blanek dužiny, stačilo jenom trošku opláchnout. Dužina zdravá, bílá, nikde nic nehnilo, ale nechutná, byť... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 25.12.2010 Z jedné sazenice tykve fíkolisté jsem měla 3 plody - 1 uhnil, z jednoho jsem vyloupala semena na podzim, ale jeden plod mi ještě trůní v obýváku, zatím krásně zelený a pevný. Kdy se má semeno správně vybírat? To, co jsem vyloupala na podzim se mi zdá... celý příspěvek > |  | Jakou sekačku do 25000kč?, 26.8.2010 Mam asi 25000kč a potřebuji sekačku na benzin s pohonem. Jakou by jste mi poradili? Pozemek asi 2500m2 v mirnem svahu. Husquarna? Na větší svah mam krovinořez. Dik |  | Poraďte, co to roste v trávníku?, 11.8.2010 Děkuji a přeji pohodový den
Tini |  | Teréz, Augusteller - fa Starkl, 3.8.2010 pro Zyjana
Jaká je prosím vnímavost obou odrůd k chorobám? Jsou nutné postřiky? Uvádíte, že jedna z odrůd už Vám zarodila, takže se připojuji i k předchozímu dotazu - máte je venku, nebo ve skleníku? Děkuji. |  | Fotogalerie zahradních jezírek, 25.7.2010 Dobrý den, dáváte do jezírka tu černou folii nebo je na dně bahno? Mě se ta folie vždycky přes zimu roztrhne a už mě nebaví natahovat pořád novou. |  | Angrešt "Hinonmaki Rot", 18.5.2010 Vysadil jsem na zahradě tento angrešt. Máte s ním někdo zkušenost? |  | Roubování melounů a okurek, 18.5.2010 Taky jsem se letos chystala na roubování melounů, nicméně pobyt v nemocnici záměr překazil a vše přišlo nazmar. Alespoň pár poznatků -
Namočené fíkolisté "nehodily" ocásek vůbec, začaly růst teprve, když jsem je dala do hlíny a postavila na... celý příspěvek > |  |
|  | Šeřík nekvete, 7.5.2010 Nechat růst :-) |  | Krystal - rada, 28.4.2010 Dobrý den. Pane Bred-íku, co soudíte o zasazení Vostorgu do skleníku? Pokud jsem četla zdejší diskusi, má jen nej... vlastnosti, kromě vymrzání. Děkuji za odpověď. |  | Odrůda Alice, 27.4.2010 Dá mi někdo podrobnější informace než prodejce o vlastnostech odrůdy hrušně Alice? Děkuji. |  | Zakrslý platan - kde sehnat?, 19.4.2010 Souhlas (Alphens Globe) a zkuste Školky Litomyšl. |  | Co je to?, 11.4.2010 Je to gleditsia, akát má kratší lusky a zmarlika taky.
T. |  |
 |
|
|
|