|
Příspěvky uživatele - 9.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obraceč sena Mountfield, 14.4.2010 Dobrý den, chci přikoupit ke kultivátoru MS obraceč sena.Zajímalo by mne, jestli s ním má někdo zkušenost.Můj známý "starý JeZeDák" si ho prohlédl a tvrdí, že nemůže obracet ani náhodou.Tak jsem na vážkách.
Pavel |  | Samospád - bude to fungovat?, 26.3.2010 Tak už to funguje!!
Použil jsem hadici PE 32x3.Při převýšení 70 cm je průtok 12 litrů za minutu (asi 17 000 litrů za 24 h),což je při objemu jezírka asi 2000 litrů určitě super.Díky za rady Pavel |  |
|  | Laminát místo folie, 5.3.2010 Dobrý den, chci si udělat jezírko 3x3 metry, hloubka 1 metr.Jelikož nemohu kvůli kořenům použít folii, napadlo mne jezírko vylaminovat.Nemáte někdo zkušenost s touto "taktikou"?
Děkuji Pavel |  | Samospád - bude to fungovat?, 21.2.2010 Díky, tak to jsem moc rád, že voda poteče i kousek do kopečka.
Ještě bych potřeboval poradit jaká hadice by byla nejlepší.Povede venku po betonu, místy v zemi a kus v místnosti.Průměr 2-3 cm, délka 40 m.
Díky Pavel |  | Samospád - bude to fungovat?, 21.2.2010 Dobrý den,
na zahradě mám rybníček se stálým přítokem vody.Chtěl bych si ve dvoře vybudovat jezírko s přítokem vody z rybníčku, vzálenost asi 40 m..Řešil bych to hadicí o průměru 20-30 mm.Jelikož je pozemek svažitý, bude hladina jezírka zhruba o 80... celý příspěvek > |  | Menší dřevěná udírna, 11.2.2010 Přeji vám pěkný den! Vaše udírna je velice pěkná. Byl bych vám velice vděčný za vložení stručnějšího popisu a popřípadě plánku. davidchmiel@seznam.cz |  | Elektrická pila Partner ES 2014, 2.1.2010 A co takhle Narex EPR 30 -20? Cena je nižší jako u Partnera ES 2200 a kvalita je podle mého laického posouzení srovnatelná. |  |
 |
|
|
|