Příspěvky uživatele - 207.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Trávník po roztání sněhu - poraďte, 26.3.2010
Dobrý den, máme na zahradě plíseň a chtěla bych se jí zbavit. Použila bych i chemii, ale mám strach. Na zahradě máme studnu, z které odebíráme vodu (jediný zdroj vody, tzn. vaření, koupání, pití...). Neznečistí chemie spodní vody? Navíc nám po... celý příspěvek >
Kruhové fleky shnilé trávy v trávníku, 14.3.2010
Dobrý den, mám ten samý problém na trávníku a chci to zlikvidovat. Ale na zahradě máme studnu a vodu ze studny používáme v domácnosti na vše (pití, vaření, praní...). Neznečistí chemie vodu? Díky Pavla
Zakládání foliovníku, 19.1.2010
Dobrý den, na jaře bych si chtěla založit foliovník. Nedopátrala jsem se, jestli musí být pod celou konstrukcí podezdívka nebo stačí jen pod rohama, jak konstrukci upevnit před větrem. KOnstrukce si děláme sami z U profilu na sádrokarton nebo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika