|
Příspěvky uživatele - 216.60
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bioganik, 27.4.2009 Dobrý den, máte zkušenost s tímto hnojivem? Děkuji, Robert |  | Roubování melounů a okurek, 27.4.2009 Zdravím všechny pěstitele :) Minulý týden ve čtvrtek jsem poprvé zkusil naroubovat okurky hadovky (Saturn F1, Saladin F1 a taky vodní melouny Lajko II F1 a Crimson Sweet). Podnože jsem použil tykev Fíkolistou a Sprinter F1. Bohužel průměr stonku... celý příspěvek > |  |
|  | Honda HRX 537 VYE - najnovsi model. Doporucujete kupit?, 24.4.2009 Chtěl bych vás poprosit o informaci, jestli je tam možno zajet i v sobotu. V týdnu se tam vzhledem k mému zaměstnání nedostanu. |  | Jakou vlastnite rotacni sekacku a koupili by jste si zase tu samou?, 22.4.2009 Mám 8 let AL-KO BR 52 Comfort. Odešly už dvě pojezdové převodoky, prorezl skelet, teče z toho olej, výkon výrazně poklesl. AL-KO už nikdy. |  | Rotační sekačka, 21.4.2009 Sekačky John Deere a Husqvarna série profi mají motor Kawasaki Fj 180V s tlakovým mazáním, kde je jistě povolen větší náklon, než u klasických sekaček s rozstřikovým mazáním. Pozor na sekačky MTD SPK53, Yard-man YM 6021 SPK a MAC Allister z Hornbachu... celý příspěvek > |  | MTD, Yard-man, Stiga, 20.4.2009 Ano, měl - AL-KO BR 52 Comfort. Tam je problém, že se nedá otočit na bok - vždy z toho vyteče olej a čistit jí zespodu odmítám - zezačátku jsem ji po každém sekání vyrval na stavební kozy a zespodu ostříkal hadicí, ale vzhledem ke značné hmotnosti a... celý příspěvek > |  | Sekačky od Mountfieldu, 20.4.2009 Mountfield je obecně dražší ale jeho výrobky jsou na úrovni MTD apod.(vyrábí se to i ve stejné firmě) Dohání to různými akcemi, slevami, reklamami a notebooky. Od Husqvarny je za ty peníze sekačka s daleko lepším - silnějším motorem. |  | MTD, Yard-man, Stiga, 20.4.2009 Právě, že ta Honda GCV 190 je hobby třída (není to GXV), kdežto Kawasaki FJ 180 V se montuje do profi sekaček - například HQ a John Deere profi mají právě tento motor Kawasaki. Ten zbytek bude samozřejmě nejlepší u té Stigy. |  | MTD, Yard-man, Stiga, 20.4.2009 V užším výběru sekaček mám :
1. MTD SPK 53 HW
2. Yard-man YM 6021 SPK
3. Stiga Tubro Pro 55 4 SPEED
U prvních dvou se mi líbí motor a cena. U té poslední je asi horší motor, ale je snad v profi provedení a mohla by i díky hliníkovému skeletu mít... celý příspěvek > |  | Stiga Turbo 47 S Combi, Honda 4,5 BHP, 17.4.2009 Pro mě práce se sekačkou AL-KO rozhodně není odpočinkem. Mám osm let starou sekačku AL-KO 52 Comfort, první převodovka vydržela čtyři roky (odešla spojka), v té samé době se objevily první prorezlá místa na skeletu. druhá převodovka (za 3500,-... celý příspěvek > |  |
|  | Stiga Turbo PRO 55 S 4SPEED, 10.4.2009 Vážení diskutující, nemáte někdo skušenosti s tímto strojem, jak je řešen pojezd atd.? Mám negativní skušenost se sekačkou AL-KO B52 Comfort, kde během 7 let provozu na zahradě 1000m odešly dvě převodovky pojezdu, automatická regulace otáček motoru... celý příspěvek > |  | Krtek - a je to, 23.7.2008 Přátelé, kamarádi, lovci krtků!
Past Farilia opravdu funguje na 100%! Začátkem července mi během 14 dnů "něco" zrylo okrasnou zahradu a trávník totálním způsobem. Po několika dnech a večerech čekání s motykou jsem na tomto webu... celý příspěvek > |  | Mac Allister nebo Gude, 5.6.2008 Potřebuji na stavbu RD a zahradního domku koupit pokosovou pilu. Vzhledem k ceně a tomu, že ji požiji nyní více a potom už jen příležitostně, myslím, že by hobby pila od těchto firem mohla stačit. (Mac Allister - Hornbach a Gude) Máte někdo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|