Příspěvky uživatele - 47.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zajíci - škodná, 17.2.2010
Zdravim, priznam se, ze mam podobny problem, ty potvory mi taky okousaly horni casti. Nastesti jsou zcasti ca 30cm zakryty snehem. Doufam, ale ze si po obleve najdou zajici neco jinyho k snedku. Chtel bych se ale zeptat na zastrihavani zjara - to uz... celý příspěvek >
Po aplikaci Sava voda zhnedla. Co s tim?, 22.7.2009
Pekny den, mame velky problem s vodou. Aplikovali jsme Savo pro bazeny i do toho naseho. Voda zacala za ca 15 minut postupne hnednout az byla hneda diky filtraci vsude! Vodu mame z vrtu tak nevim jestli nedoslo k nejake reakci. Muzete mi prosim nekdo... celý příspěvek >
Nadzemni bazen a kartusova filtrace - zmenit na piskovou?, 21.7.2009
Zdravim, koupili jsme bazen s nafukovacim hornim limcem. Prumer bazenu je 3,6m a vyska ca 75cm. Takze asi 6 kubiku vody. V baleni byla i kartusova filtrace, ale kdyz vydim, spis citim jak malym proudem voda vyteka z filtrace, tak se mi nezda, ze by... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika