Příspěvky uživatele - 209.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleomac - dobrý, 24.2.2008
Můžete prosím uvést přesně konkrétní typ Oleo-Mac se čtyřtaktem Honda?
Dakr, Agzat, Vari, 24.2.2008
Copak o to, na rovince utáhnout není problém, ale ten valníček - chudák 
Zkušenost s motorovými sekačkami Toro, 24.2.2008
Měl jsem možnost jednu sezonu používat TORO 55 cm ADS el. st. Co se vysoké trávy týká, je nutno jí sekat min. na 2x a pokud je ještě k tomu zavlhlá - ucpává se vývod (tudíž je potřeba sekat na 3x). Běžné týdenní i zavlhlé, max. 2týdenní naprosto... celý příspěvek >
Ridery a traktůrky z Mountfieldu - názory?, 19.2.2008
V mém případě nejde sice o traktor, ale zrovna dnes jsem byl v Mountfieldu v České Lípě (nejbližší mému bydlišti - 40 km) s cílem zakoupit si plastovou řemeničku na převodovku k sekačce, kterou má Mountfield v nabídce více jak 8 let, žádná... celý příspěvek >
Jaký koupit křovinořez?, 12.1.2008
Vazelínu do úhlových převodovek prodávají snad v každém obchodě s touto technikou. Vazelína je buď Stihl nebo Husquarna. Na jakém je základě jsem nezkoumal, balení je buď menší nabo větší tuba a vlastní mazadlo buď barvy černé nebo světlé.
T4 K14 vs TZ4 K14, 5.1.2008
To myslím v případě T4-K14. V jiném případě je to obvyklé .
T4 K14 vs TZ4 K14, 5.1.2008
To: 11.107.   Nic ve zlém, ale jezdit s vlekem (byť bržděným), který má spolu s nákladem 2 tuny (tudíž je vlek o více jak 100 % těžší než malotraktor) vyžaduje asi pořádnou "náturu" .
Sekačka Stiga Turbo 47, 5.1.2008
Pokud jde o čtyřtakt s tlakovým mazáním, jeho svahový limit je 30 stupňů (to je už sklon, kde se sekačkou fyzicky zdatná, zdravá osoba ještě může celkem dobře manipulovat). Pro ilustraci - 25 stupňový sklon má převýšení 43 cm/1m. Na našem trhu jesem... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 4.1.2008
K čemu slouží motorová závislost?
Honda HRX 537 HXEA, 16.12.2007
Já to neberu tak tragicky, občas mi někdo řekne že jsem zoufalec, ale já jsem rád že mám práci v místě bydliště. Nejbližší možnost kloudného zaměstnání je vzdálena 50 km a o co bych tam vydělal víc než teď, zase bych projel dopravou.
Honda HRX 537 HXEA, 16.12.2007 Obsahuje fotku
Ještě foto.
Honda HRX 537 HXEA, 16.12.2007
Ad 85.173 - většinu vašich dotazů jsem avizovalal už ve svých příspěvcích výše, některým specifickým situacím se musím při provozování sekačky přizpůsobit dle momentálních podmínek. Fotky jsem sem dal proto, že několik přispěvovatelů upozorňovalo na... celý příspěvek >
sněhová fréza, 15.12.2007
Ale na plášti je vyznačen maximální tlak, který pneumatika snese. Skutečný tlak určuje až výrobce stroje, který je na pneumatikách postaven (podle váhy).
Honda HRX 537 HXEA, 15.12.2007 Obsahuje fotku
Od koupi sekačky letos na jaře jsem s ní do listopadu posekal v součtu 14 ha zatravněných ploch. Než jsem sekačku odvezl do záruční prohlídky, pořídil jsem snímek podvozku.
Travní traktor do svažitého terénu, 15.12.2007 Obsahuje fotku
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika