|
Příspěvky uživatele - 1.251
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sázení a pěstování broskvoně, 29.8.2006 Zkusit vypěstovat z pecky rané odrůdy přímo na místě. U nás (severní morava) mají broskve a meruňky podobné problémy, nepřesazovaná broskev z pecky je na tom líp. |  | Vypěstování broskve z pecky, 29.8.2006 Použijte pecku z prvních broskví pěstovanou u nás nebo v podobné oblasti, ne z dovezené broskve odněkud z tepla. Je potom velká pravděpodobnost, že to bude odrůda, která u nás dozraje. Po konzumaci ovoce se pecky dají do půdy. Na jaře po roztání... celý příspěvek > |  |
|  | špendlíky, 29.8.2006 Měl bych v zimě zájem o roub, bylo by možné? Koruna našeho špendlíka uschla, myslel jsem, že je pravokořenná, tak jsem si z toho nic nedělal a nakonec se ukázalo, že špendlík byl naroubován na domácí švestce. |  | Hryzec na jabloních, 29.8.2006 Sice pozdě a ve špatnou dobu, ale...
Kdysi jsem se na jaře opřel o jabloň a rovnou jsem ji z díry vytáhnul prakticky bez kořenů. Ohryzané kořeny jsem zarovnal, korunku radikálně zkrátil, spíš úplně zlikvidoval, musí mít stejnou nebo menší velikost... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|