Příspěvky uživatele - 240.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ořezat starší jabloně, 24.3.2010
Chtěl bych všem zúčastněným v diskuzi poděkovat za rady. Zkusím do víkendu sehnat odborníka na prořezávání stromků a uvidím jak mi poradí přímo na stromech. Jestli žádného neseženu, tak budu nucen udělat řez sám podle materiálů které jsem dostal.... celý příspěvek >
Jak ořezat starší jabloně, 23.3.2010
Samozřejmě že jsem se poradil než jsem udělal radikální prořez, ale vzniklo z toho to co vidíte na foto. Myslím si, že by se s tím dalo ještě něco dělat než v zimě stopit v kotlu.
Jak ořezat starší jabloně, 23.3.2010 Obsahuje fotku
Chtěl bych se zeptat, jak ořezat asi 30-50 leté jabloně. Před 4 roky jsem zdědil zahradu a to bylo naposledy, kdy stromy měly úrodu. 10 roků před tím se o ně asi nikdo nijak nestaral a já jsem udělal radikální prořez a od té doby na nich nic jiného... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika