Příspěvky uživatele - 6.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Viac odrod na jednom strome, 12.9.2009
Jo, už jsem to pochopil. Pokud přeroubovávat, tak jen jednou odrůdou. Možná ale bude jednodušší stromky vykopat a zasadit nové. Kolik jablek vyroste na jednom stromě?
Viac odrod na jednom strome, 12.9.2009
Nerozumím problému. Máte 10 stromků a na každém chcete mít tři odrůdy? Proč? M27 je trpasličí podnož. Doufám, že máte stromky alespoň u pevných kůlů. Při výsadbě je třeba brát v potaz opylovací poměry (pokud nejsou v okolí jiné odrůdy).
Jak a kdy ořezat meruňku - rada úplnému začátečníkovi, 17.8.2009
O.k.. díky, konečně se mi povedlo umístit stejný dotaz ohledně jabloní. Tam by se mi taky nějaká ta rada hodila.
Jak a kdy mám ořezat jabloně?, 17.8.2009 Obsahuje fotku
Prosím o radu jak a kdy řezat Jabloně na přiložené fotograii. Zahradu jsem získal před 14 dny a z odborné literatury, kterou jsem sehnal nejsem moc moudrý.Neznám ani stáří stromků a stejný problém mám i s broskvoní a meruňkou (dotaz... celý příspěvek >
Jak a kdy ořezat meruňku - rada úplnému začátečníkovi, 16.8.2009
Děkuji za reakce a rady, bohužel jsem spíše úplný neznalec než začátečník a nevyznám v odborné terminologii a potřeboval bych to vysvětlit blíže a jednodušeji. Pod pojmem letorosty si tak představuji všechny letos narostlé konce větví. Měl... celý příspěvek >
Jak a kdy ořezat broskvoň, 16.8.2009 Obsahuje fotku
Prosím o radu jak a kdy řezat broskvoň na přiložené fotograii. Zahradu jsem získal před 14 dny a z odborné literatury, kterou jsem sehnal nejsem moc moudrý.Neznám ani stáří stromku a stejný problém mám i s meruňkou a jabloněmi (dotaz... celý příspěvek >
Jak a kdy ořezat meruňku - rada úplnému začátečníkovi, 16.8.2009 Obsahuje fotku
Prosím o radu jak a kdy řezat meruňku na přiložené fotograii. Zahradu jsem získal před 14 dny a z odborné literatury, kterou jsem sehnal nejsem moc moudrý.Neznám ani stáří stromku a stejný problém mám i s broskvoní a jabloněmi (dotaz bude umístěn v... celý příspěvek >
Škůdce na jabloni, 16.8.2009
Tak ještě jednou obnovím toto téma.Včera jsem pokácel další napadený strom, v pořadí zatím druhý a zřejmně ne poslední.Příznaky podobné, opadávající jakoby roztrhaná kůra a pod ní opět známe provrtané cestičky.Kolem těchto dírek poletovaly malé černé... celý příspěvek >
Křovinořez Honda - 4takt, 24.7.2009
Dobrý den, Hondu můžu vřele doporučit, jsem sice žena, ale pracuji s tímto strojem v lese. jde pohodově, zvládnu to uplně v pohodě, baví mě to a pokud něco tak se uvolní maximalně matka dole  na kotouči a jednou se mi ucpal filtr. Ale je to 4... celý příspěvek >
Jahody ze semen, 21.5.2009
Koupil jsem semena stáleplodících jahod GRANDIAN F1 (v sáčku bylo 12 semínek - vzešla polovina). Vypiplal jsem je do současné výšky cca 10 cm. Jahody mají krásná srdéčka, jsou to silné zdravé rostlinky, ale mrchy n e k v e t o u! Protože z počátku... celý příspěvek >
Odstranění vrstvy listí ze zahrady po zimě, 16.11.2008
Myslím že by pomohl zametací kartáč k traktůrku nebo Vari-systému.Samozřejmně je neekonomické toto hned kupovat, existují i půjčovny zahradní techniky.
škůdce na jabloni, 28.10.2008
Zde mám ještě odpověď od "českého zahrádkářského svazu" Autor: Josef Zavřel 2008-10-24 16:59:16 1759 Dobrý den.Váš přítel-sadař má bohužel pravdu.Těch drtníků, drvopleňů a jim podobných druhů je celá řada a drtník ovocný je v sadech jak... celý příspěvek >
škůdce na jabloni, 23.10.2008
Nevím, jak se dostal na mou zahradu, ale sadař se mne ptal jestli nebydlím u lesa.Odpověděl jsem že ano, mám nejbližší les asi 300metrů, jinak celá vesnice je obklopena lesem.Můžeme si jen přát krutou zimu aby takovéhle potvůrky zmzli.
škůdce na jabloni, 23.10.2008 Obsahuje fotku
Tak s jedním stromem jsem se dnes rozloučil (ten s tím ožraným kmenem) a pokácel a rozřezal, teď ho jenom postupně spálím v kotli.Větve proženu drtičem a také spálím.Druhý strom se pokusím zachránit, je na tom o něco lépe.Jinak ty housenky co jsem... celý příspěvek >
škůdce na jabloni, 21.10.2008
Jenom upřesním že toto zvířátko je hodně rychlé v likvidaci, od včerejšího dne jsem objevil na další větvi takto opadanou část kůry.Jak tak nad tím přemýšlým tak celkem pravidelně seču trávník a něčeho takového bych si určitě všiml, asi měsíc jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika