Příspěvky uživatele - 194.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez popínavé růže, 8.9.2009
Děkuji za radu. Jana
Řez popínavé růže, 7.9.2009
Prosím o radu co s nově (na jaře) vysazenou popínavou růží Sympatie.Stříhat na zimu nebo na jaře nebo vůbec? Díky Jana
Šištičky na thůjích, 15.7.2009
Děkuji za odpověď, ale tyto tůje (cca 2 roky staré, 1,5 m vysoké) mají šištičky hnědé. Vedle nich mám v zahradě jiné tůje, které mají plody - zelené šišky, a nehyzdí vzhled celého stromku. Ty hnědé šištičky jsou po celé thůji a vypadají opravdu... celý příspěvek >
Šištičky na thůjích, 9.7.2009
Prosím o radu - již druhý rok mám na třech thůjích velký výskyt malých šištiček, které způsobují hnědý vzhled stromku. Někde jsem se dočetla, že se toto objevuje na smrcích (korovnice smrková) a dá se zlikvidovat pouze před rašením smrku na jaře. Co... celý příspěvek >
Jak vypěstovat bidens ze semínek, 23.6.2009
Dobrý den, letos jsem si po špatných zkušenostech s výsevem koupila Bidens v osvědčeném zahradnictví asi za 25 Kč i s německou cedulkou a těšila se na dlouhé závěsy, ze kterých si budu množit další rostlinky. Bohužel po dvou měsících mám hustý... celý příspěvek >
zmrzlá hlohyně, 16.3.2009
Prosím o radu co se zmrzlou (3letou) hlohyní - téměř všechny listy jsou hnědé. Děkuji Jana
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika