Příspěvky uživatele - 172.200

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rukola, kam na ňu?, 5.6.2012
Doplním dotaz? Jak sklízet rukolu aby byl výnos pro domácí co nejvyšší? Semínka jsem zakoupil, vyrostla ta rukola co se prodává v supermarketech, z pár rostlin bylo listů na několik salátů z tohoto pohledu je tedy velmi efektivní rostlina.... celý příspěvek >
Sekačka Honda nebo Stiga?, 24.4.2012
Tak tak, stejné sekačky jako od té Stigy koupíš např. v Bauhasu ale i v Mountfildu - od Stigy se budou lišet jen tím nápisem a barvou a cenou (v Bauhausu levnější v Mountfieldu naopak dražší)  :-)
Melounoviště 2012, 24.4.2012
Vím že je ještě asi brzo, ale chtěl bych se zeptat jak se mají přesazovat sazenice melounů ale i dalších tykví (cukety, Hokkaido, Lungo)?  Zda zachovat stejnou hloubku tak aby krček byl v rovině se záhonem nebo zda se utápějí podobně jako... celý příspěvek >
Vapnit svestky, 8.11.2011
Dobry den, v jakem obdobi doporucujete vapneni provest? Mulcuji ulezenym hnojem a slamou, na jare prihnojuji NPK. Lze za timto ucelem pouzit i stare nehasene vapno? Dekuji. Petr Liska
Seřízeni motoru Briggs/Stratton Intek, 10.5.2011
Dobrý den, mám traktůrek Startjet z druhé ruky na kterém je namontován moter B&S Intek (štítkové údaje motoru model 311 772 typ: 0148-E1. kód:9903). Sám jsem nějakou základí údržbu prováděl (výměna filru, oleje) ale nevím jak na tom byl motor... celý příspěvek >
Vycisteni spalovaciho prostoru a karburatoru 4T motoru B+S, 15.12.2010 Obsahuje fotku
Dobry den, prosim o konzultaci ohledne osetreni spalovaciho prostoru sekacky. Muj pribeh: pri vymene svicky, oleje, filtru a celk. osetreni sekacky pred zimou jsem zasunul plochy sroubovak na pist ve valci (jemne) posunul po povrchu pistu a pote... celý příspěvek >
Odsávani oleje, 2.12.2010 Obsahuje fotku
Dobry den, kolegove zahradkari, mohu Vas pozadat o radu pri odsavani tekutin z mist kde nejde kapalina lehce vypustit? Videl jsem sadu na odsavani oleje ze sekacky v OBI od Alca za 600CZK - je to jen obycejna "prerostla" injekcni... celý příspěvek >
Ostrá tráva, 17.8.2010
Stačí sekat tak aby se nestačila vysemenit - je to tráva jednoletá a příští roku už ze stávajících kořenů neporoste.Je to ale složité, protože po sekání se snaží opakovaně vysemenit na stále kratších stéblech. Pokud se však vysemení není to zase... celý příspěvek >
Jakou rotační sekačku s otočnými předními kolečky?, 2.8.2010
Vážený pane teoretiku, samozřejmě že kolečka hmotnost přidávají, je to prostě nějaký materiál navíc oproti pevné konstrukci. Porovnávat konstrukčně rozdílné sekačky (jiná konstrukce šasi, jiný motor a pod) a brát to jako důkaz že otáčecí... celý příspěvek >
Které květiny slimákům nechutnají, 30.7.2010
Se slimáky jsem do nedávné doby neměl problémy až letos se přemožili v okolí a lezou i na naší zahrádku. Našel jsem však velmi rychlý a nenáročný způsob likvidaci. Využívám k tomu škrabku-sekáč na led který používám na slimáka ve funkci gilotiny.... celý příspěvek >
Jakou rotační sekačku s otočnými předními kolečky?, 30.7.2010
Ano měl jsem možnost sekačku se otočnými kolečky vyzkoušet a proto tvrdím že to je naprostá zbytečnost. Zaaretovat sice jsou, ale ty zbytečná kila navíc už odpárat nejdou. Opakované aretování a dearetování je ještě větší nesmysl-kvůli tomu abych mohl... celý příspěvek >
Jakou rotační sekačku s otočnými předními kolečky?, 29.7.2010
Podle mne jsou otočná kolečka jen marketingová hříčka jak ze zákazníků vytáhnout další peníze za něco co absolutně nepotřebují. Místo mezi keři bežně vysekávám bočním chodem sekačky (střídavě nadzvednout zadní a přední kolečka) je to rychlejší než se... celý příspěvek >
Honda GCV 190, 28.7.2010
Jestli manuál píše 100Mh tak jsem si jen špatně zapamatoval - bral jsem to jen z toho pohledu že rozhodně nebylo natočeno tolik kolik uvádí manuál pro tento druh kontroly. Nevěřím že by si troufly namontovat tam něco jiného než originální Hondu.... celý příspěvek >
Honda GCV 190, 27.7.2010
Měl bych otázku k servisování a záruce. Koupil jsem sekačku s daným motorem v Bauhausu (značka Gardol výrobce GGP - obdobně jako Stiga, Mountfield,...). Plnění oleje a jeho výměna ještě častěji než v manuálu, stejně tak čištění vzducchového... celý příspěvek >
Kdy poprvé posekat po zimě, 30.3.2010
Dobrý den, Mám vloni na jaře založený trávník a domnívám se že vertikutace letos ještě není nutná ani vhodná a z tohoto důvodu není tedy ani nutná seč před vertikulací. Po zimě bylo pár skvrn zřejmě plíseň sněžná ale výrazně se to lepší. I místa... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika