|
Příspěvky uživatele - 252.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okurky - prosím o radu, 9.6.2010 Smáčedlo je třeba Jar a hnojivo jakékoli určené na plodovou zeleninu L
A mimochodem si také myslím, že to není plíseň. Podle mne je to normálně spálený od sluníčka. Bylo dlouho deštivo a zataženo a teď ta příroda dostává sodu od slunce.... celý příspěvek > |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 27.5.2010 Mě už je z toho počasí do breku, letos poprvé jsem si sehnala různé odrůdy rajčat, vypiplala je ze semen a založila nové záhony i pro melouny, okurky atd. a mám pocit, že je to letos marnost nad marnost. Ta pitomá sopka nám to všem pěkně zavařila.... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování rajčat na netkané textilii?, 15.5.2010 No to bude asi tím, že tam máte ty šneky . Natáhnout do skleníku cokoli není problém, mohli tam klidně přezimovat a na jaře se posilnili nakladačkama s bazalkou, co si měli dát jiného? Lepší pár šneků, než regiment slimáků, ale té sadby je... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat na netkané textilii?, 15.5.2010 Ano to je nevýhoda mulče, ale nemyslete si oni moc rádi žerou i rajčata. Prostě sbírat, sbírat, sbírat a pak kudy chodíte sbírat, sbírat, sbírat šneky a nanosit je na zahrádku, slimáčí vajíčka jsou pro ně lahůdka a zahrádce neuškodí. V tom je právě... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat na netkané textilii?, 15.5.2010 ahojte všichni, já jsem loni nasázela rajčata a pod ně různé dýně a melouny do takového "obrovského kompostu". Úroda byla skvělá i na políčku pod Pradědem ve 460m.n.m. Obrovský kompost děláme na podzim celá rodina - půda se zběžně prokypří... celý příspěvek > |  | Spirálové tyče, 23.3.2010 Ahojky, používáte někdo k rajčatům ty spirálové tyče? Je to k něčemu? Udrží to ty rostliny? Dík Lucie |  | Dlouhá klíčivost rajčete, 22.3.2010 Dobrý den, již týden mám namočená semena rajčete Black from Tula a také nějaký lilek(poprvé) a stále ani jeden klíček. Jiné odrůdy(Purple Calabas, Kellogs breakfast, San Marzano, Goldita, Green Zebra,..) jsou již dávno z perlitu v substrátu a... celý příspěvek > |  | Jak postavit foliovník?, 17.3.2010 Dobrý den! Spočítali jsme že se vyplatí, budem jej letos s manželem také realizovat svépomocí, také z hranolků 5x5 cm se stejným půdorysem. Jen řešíme jakou plachtu a jak ji přichytit ke konstukci, láká nás Ginegar, ale z toho uchycení jsme nejistí.... celý příspěvek > |  | Semena ze zahraničí, 24.2.2010 Byl byste tak hodný a napsal adr. odkud objednáváte? Já mám 2 špatné zkušenosti s objednávkou z USA. Prostě jsem zaplatila a nic nedošlo a čekám již 2 roky . Děkuji |  |
 |
|
|
|