Příspěvky uživatele - 90.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kalina zakrslá, 10.8.2010
Dobrý den, myslím že mám doma stejnou nekvetoucí zakrslou, jinak hezky rostlou kalinu.Takže myslíte že nikdy nepokvete? Helena
Kolik vody na druhé pálení?, 24.4.2010
Dobrej, mělo by se to naředit na 30%,na dbrou pálenku emergií nešetřím, Ho.
Brzda homelite 4016, 23.3.2010
Pár peněz neznamená 8000kč za to máte poměrně skvělou pilu např.Dolmar420c, Solo ale dají se koupit i bazarové pily já třeba tu moji jonku 2145cs budu prodávat kolem 4500kč a to je v dobrém stavu a budu ji prodávat z důvodu že potřebuji silnější pilu... celý příspěvek >
Brzda homelite 4016, 22.3.2010
Homelit ani zadarmo měl jsem ten samé problém s brzdou.ale ještě větší problém byl s otáčkama pila nešla z otáček pořád od půl plynu vejš tak jsem ji dal do servisu za měsíc mi přišla nová pilka s tím že nejsou náhr.díly.říkám si nová pilka proč ne... celý příspěvek >
Rozdil 3x a 2x vypalit, 18.2.2010
Z vlastní zkušenosti nezbývá nic jiného než souhlasit, je to škoda energie, Zdravím Ho.
Dotaz, 18.2.2010
Dobrej s tím popisováním látek, které škrábou v krku je těšké, ale pravdivé, stačí to zkusit. S pozdravem Ho.
Zakopání plastových nádrží na vodu, 19.11.2009 Obsahuje fotku
Já jsem nádrž obbetonoval.Zhruba bylo na každé straně 5 cm na beton a vrchní deska asi 10cm betonku.Chtěl jsem ji zakopat hloub a navrch travičku, ale pod nádrží mě vedou kanalizační trubky.
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 1.11.2009
dobry den, jaky olej pouzit do kompresoru gude 231/8/24 v navodu neudavaji jakou ma mit specifikaci.Na netu jsem nasel olej gude 1L za 329 kc.Zda se mi to dost.Dekuji
Rakytník řešetlákový, 3.10.2009
dobrý den také se chystám zklidit rakytník mám pěknou úrodu, ale bohužel nevím co stím.slyšela jsem o všech možných věcech co z nich jde, ale nikde nejsou postupy a recepty.když mi nějaké poradíte, budu moc... celý příspěvek >
Pila Homelite super 2, 18.8.2009
Tuhle pilu bych ani neopravoval škoda peněz za díly
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika