|
Kalina zakrslá, 10.8.2010 Dobrý den, myslím že mám doma stejnou nekvetoucí zakrslou, jinak hezky rostlou kalinu.Takže myslíte že nikdy nepokvete?
Helena |
 |
Kolik vody na druhé pálení?, 24.4.2010 Dobrej, mělo by se to naředit na 30%,na dbrou pálenku emergií nešetřím, Ho. |
 |
|
 |
Brzda homelite 4016, 23.3.2010 Pár peněz neznamená 8000kč za to máte poměrně skvělou pilu např.Dolmar420c, Solo ale dají se koupit i bazarové pily já třeba tu moji jonku 2145cs budu prodávat kolem 4500kč a to je v dobrém stavu a budu ji prodávat z důvodu že potřebuji silnější pilu... celý příspěvek > |
 |
Brzda homelite 4016, 22.3.2010 Homelit ani zadarmo měl jsem ten samé problém s brzdou.ale ještě větší problém byl s otáčkama pila nešla z otáček pořád od půl plynu vejš tak jsem ji dal do servisu za měsíc mi přišla nová pilka s tím že nejsou náhr.díly.říkám si nová pilka proč ne... celý příspěvek > |
 |
Rozdil 3x a 2x vypalit, 18.2.2010 Z vlastní zkušenosti nezbývá nic jiného než souhlasit, je to škoda energie, Zdravím Ho. |
 |
Dotaz, 18.2.2010 Dobrej
s tím popisováním látek, které škrábou v krku je těšké, ale pravdivé, stačí to zkusit.
S pozdravem Ho. |
 |
Zakopání plastových nádrží na vodu, 19.11.2009  Já jsem nádrž obbetonoval.Zhruba bylo na každé straně 5 cm na beton a vrchní deska asi 10cm betonku.Chtěl jsem ji zakopat hloub a navrch travičku, ale pod nádrží mě vedou kanalizační trubky. |
 |
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 1.11.2009 dobry den, jaky olej pouzit do kompresoru gude 231/8/24 v navodu neudavaji jakou ma mit specifikaci.Na netu jsem nasel olej gude 1L za 329 kc.Zda se mi to dost.Dekuji |
 |
Rakytník řešetlákový, 3.10.2009 dobrý den také se chystám zklidit rakytník mám pěknou úrodu, ale bohužel nevím co stím.slyšela jsem o všech možných věcech co z nich jde, ale nikde nejsou postupy a recepty.když mi nějaké poradíte, budu moc... celý příspěvek > |
 |
Pila Homelite super 2, 18.8.2009 Tuhle pilu bych ani neopravoval škoda peněz za díly |
 |
|
 |