|
Příspěvky uživatele - 235.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fík - Brown turkey, 26.3.2010 A byl živý? Pokud ano, tak zakoření a zároveň to znamená že přečkal zimu. Sám čekám jak dopadnul.
Sklízí se když změní barvu a svěsí se, když ho nadzvednete a je zralý, zůstane vám v ruce. Brown turkey je jak už název napovídá hnědý až fialový, asi... celý příspěvek > |  | Hnojení česneku, 26.3.2010 Není třeba. |  |
|  | Dvouletý kvas, 26.3.2010 Podle mě to bude spíš tím, že je JEN sacharóza. Kdežto ovoce obsahuje kombinaci glukózy fruktózy a sacharózy. |  | Vyčerpání vinné révy časnými výnosy, 25.3.2010 Tak kořenovému systému moc nepomůžete, místo kořenů bude muset znovu růst vršek. Jen odstraňujte květy. |  | Roubování melounů a okurek, 24.3.2010 Zajímavý. Jen by to chtělo nějak označit, bál bych se, že za ty čtyři dny nepoznam kterej stonek je kterej. |  | Kolika let se dožívá meruňka, je to rakovina?, 24.3.2010 Já to říkám pořád, že řez v takovém množství jak se běžně provádí, stromům škodí, ale nikdo mi tady nevěří. |  | Jak ostříhat zanedbanou vrbu, foto, 24.3.2010 Vždyť vám psali že to krátit nemáte, nemá to smysl, jen strom doženete k tomu aby se to snažil dohnat. Ten strom je v pořádku, vystříhejte to suché a co překáží a "máčí se vám v polévce". |  | Jak ořezat starší jabloně, 23.3.2010 Na co reagujete? |  | Jak ořezat starší jabloně, 23.3.2010 Tohle bych nenazval "prořez", vy jste ty stromy seřízl kolem dokola. Korunu nemůžete zmenšit, strom se to logicky snaží dohnat, protože listy potřebuje. Asi jste se radil se špatným člověkem. Ale mělo by to jít napravit, jen se to nesnažte... celý příspěvek > |  | Co s vlky?, 23.3.2010 Hrušeň jde hodně za světlem, nepřinutíte jí aby rostla jinak než popisujete. Odkloníte a další rok z nich porostou zase vlky směrem vzhůru. |  |
|  | Ořez (totální?), 23.3.2010 1. Pokud je to na okraji pásma, nevidím důvod proč ne, nebo aspoň oddálit na vhodnější dobu. Je dost zvláštní chtít to takhle najednou, jakto, že o tom tazatel nevěděl?
2. Aspoň by mu ho měli uhradit, když nic jiného.
3. Kvůli takovým je v ČR... celý příspěvek > |  | Ořez (totální?), 22.3.2010 No právě, předpokládam že neptal. |  | Ořez (totální?), 22.3.2010 Já bych v tomhle státě radši nic nepředpokládal. Počkáme až se vyjádří tazatel. |  | Ořez (totální?), 22.3.2010 Pokud vám tam někdo natáhl dráty a přišel s hotovou věcí, že máte ořezat strom, nenechte si to líbit. Firmy zneužívají toho, že lidi jsou pořád zvyklí "držet hubu a krok" a pokud dostanou papír, bez přemýšlení a protestů poslechnou.
Možná... celý příspěvek > |  | Víno na balkón, 22.3.2010 Myslím že to nepůjde. |  |
 |
|
|
|