Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejatraktivnější stromy, 9.3.2010
letos tu svou albizii vysadim ven, tak sem zvedav a take jsem vysel o vikendu Albizii procera a uz se mena klici! Samozrejme krasny je i fikovnik, ktery uz mam asi 6let ve volne pude... muzete zkusit i Asiminu triloba, nebo kaki Diospiros kaki,... celý příspěvek >
Černo-červená rajčata, 8.3.2010
na aukru maji barevna rajcata...
Specifický výsev trvalek, 8.3.2010
jak mam prosim vysit Cyclamen coum? nevyzaduje treba premrznuti?ze bych ho dal do mrazaku... nebo se muze vysit obvykle rovnou do substratu a nechat pri 20-25st vyklicit? dekuji
Nejatraktivnější stromy, 7.3.2010
vim, ze je to krizenec, ale ty ruzove kvety nejsou stejne dlouhe jako ty zlute a take sytost tech ruzovych je zavadejici
Nejatraktivnější stromy, 7.3.2010
barva teda fotky neodpovida... je to fotomontaz... a neni to nic extra... nejlepsi bude zajit do nejakeho ceskeho arboreta kde jsou i nazvy stromu a videt to nazivo
Kterou višeň?, 7.3.2010
teplotne u nas stradat nebude, jen aby byla odolna na vitr a na sucho...
Kterou višeň?, 7.3.2010
a ma nejake specificke naroky?
Kterou višeň?, 6.3.2010
jsem z Cech a prosim o radu jakou odrudu bych si mel poridit, rodice by radi kyselku-tedy chteji ji hl.na delani marmelad, jsme v 340 mnm s bridlicovym podlozim-samozrejme nekde je skala vic u zeme nekde hluboko, nicmene tam je... teplotne jsme velmi... celý příspěvek >
Pěstování venkovních kamelií, 6.3.2010
chtel bych reagovat na to zapusteni kvetinace do zeme, myslim, ze to byla chyba... rostlina musi byt řádně v zemi zakorenela, aby mohla ustat zdejsi zimu a zimni slunce-k nemu tedy i kryt, ale to zakoreneni je zde mimoradne dulezite, jinak bych to... celý příspěvek >
Výsadba révy vinné, 6.3.2010
byly to sazenice v kontejneru-musim je zkratit ponevadz by byl nizky kminek, nakopcil jsem je, ale nad snehem bylo jeste tak 40.-50.cm výhony... a potvrdilo se mi, že jsme dosti tepla lokalita, nic neomrzlo...
Nejatraktivnější stromy, 6.3.2010
presne tak jak pisete... ja ji planuji vysadit pred barak uprostred obce takze bude chranena ze vsech stran az na JV, J,JZ... takze idealni podminky, navic vedle cerna silnice a dum akumulje a pritahuje slunce a vypousti teplo pres noc, sussi... celý příspěvek >
Výsadba révy vinné, 6.3.2010
kdyz uz jste tak pekne napsal o vysadbe-moc dobre napsano! chci se zeptat, ktere odrudy jsou z rizků odolne na vlastnich korenech-tedy rizkovanci???urcite tam budou nemale rozdily, ze? na podzim jsem vysadil sazenice-ruzne cv.-ktere jeste budu muset... celý příspěvek >
Nejatraktivnější stromy, 6.3.2010
s tím drezovcem bych se u nas nebal, je plne mrazuvzdorny..tez Gymnocladus je odolný-uzasny exemplar je v bot.zahrade Na slupi-ma tam plody vypadaji jak male penezenky, ale je to opravdu mohutny strom a co se tyce te Albizie tak bych radeji vysadil... celý příspěvek >
Nejatraktivnější stromy, 5.3.2010
mrazuvzdornost paulownie se obvykle uvadi pri hodnote 6-7, samozrejme cim jsou stromy strarsi, tim jsou mrazuvzdornejsi Jinak pro me jsou nejkrasnejsi stromy ty exoticke takze Paulownia, Catalpa a skvostně dokonalá Albizia...
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 5.3.2010
tak dnes jsem odstartoval vysevy plodovych zelenin, zacal jsem artycoky a zitra budou na poradi papriky, feferonky, lilky a okra :-)
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika