Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy zastřihávat broskvoně, 15.3.2010
take myslim, ze duta koruna bude ok, vim, ze se ma dat pryc terminal, ale co ten zbytek?muze mi to prosim nekdo na me fotce nastinit, kde to mam strihnout? diky
Stříhání starších stromů, 15.3.2010 Obsahuje fotku
jeste jednou zdravim, mam dotaz na dve polosvestky, ktere mame doma a je uz nutne provest rez, jen nevim kdy a jak presne, jedna se o odrudy Čačanská lepotica Čačanská najbolja(najbolja-nevim presne jak se pise), stromkum se dari-maji i teplo od zdi,... celý příspěvek >
Kdy zastřihávat broskvoně, 15.3.2010 Obsahuje fotku
Pěkný den, mám koupeny stromek broskvone REDHAEVEN s podnozi B.Mont(snad jsem ji dobre precetl), poradte prosim kdy a jak provest rez na tomto stromku, velmi dekuji
Broskvoň - jakou?, 14.3.2010
a podle ceho tak soudite? jinak co se tyce sucha-tak to by nebyl problem uzalit jednu broskvon... prave, ze moji rodice rikali, ze tu tehdy dobre rostly broskvone-merunky mivali mrtvici, takze se obavam v cem byla chyba..
Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 14.3.2010
sice jsem jeste nesklizel plody, ale v nejblizsi vinici se velmi dari mostove modre odrude Zweigeltrebe-odolna, nenamrza, bohate plodi, vino chutne. Je to muj favorit
já bych chtel broskvon hl.aby mi šla, byla samosprasna, odolna na houb.choroby a mrtvici nezna-narozdil od tech merunek, to je hl.kriterium, ranost neni tak podstatna a chut-klasicky broskvova, nemusi byt zcela chutove dokonala, ale hl.ze se... celý příspěvek >
dekuji za rady k podnozim, snad takove sezenu... zima, i kdyz je dost dlouha zas tak kruta nebyla-bezinka a exoticky Poncirus si udrzely dokonce listy! z cehoz tedy soudim, ze nejsme vubec chladna lokalita...
Broskvoň - jakou?, 13.3.2010
onehdy jsem slysel, ze pokud se neco temto stromum stalo, tak to byla prave mrtvice a ted nekde jsem cetl, ze mrtvice je dusledek nespravne zvolene podnoze-proto bych nerad vybral treba vhodnou odrudu, ale na nespravne zvolene podnozi :-(
a na omezeni tzv.mrtvice stromu je vhodne pouzivat pro merunky a broskvone jejich semenace?
dekuji za odpoved, k tem jarnim mrazikum-rekl bych toto: obcas se vyskytnou, napr.Metasequoia(exot.strom)byva lehce chycen jarnim mrazikem, nicmene mu to nijak neskodi, ale jarni mraziky byvaji, co se tyce ostatnich teplot tak zima je tu velmi mirna,... celý příspěvek >
Cedr himalájský (Cedrus deodara Golden Horizon) - zima, 12.3.2010
mne uz se trochu popalil... jinak neomrzl vubec... ale jsme tepla lokalita ve str.Cechach...
Broskvoň - jakou?, 12.3.2010
doufam, ze nejaka odruda pro me existuje..nebo v jiz zminenych polohach u nas se jim darit nebude?
Broskvoň - jakou?, 12.3.2010
také máme podobne podmínky, ráda bych také poprosila někoho šikovného o odpověď. díky Naďa
Broskvoň - jakou?, 11.3.2010
Krásný večer, nakonec jsem se rozhodl pro pěstování broskvoně či meruňky, ještě váhám. Potřeboval bych poradit s výběrem běžně dostupných odrůd do našich podmínek. Žiji na Berounsku kde je hnědozem, jako podloží je všude více či méně hluboko... celý příspěvek >
Broskvoň - jakou?, 9.3.2010
pekny vecer, psal jste, ze broskvone jsou kratkoveke, kolik let se tak dozivaji... totez plati i u nektarinek a merunek? mnohdy slysim, ze maji stromky rakovinu a je po nich... cim to je?? diky moc
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika