Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva k pergole, 22.3.2010
chrupku č.jsem zasadil min.tyden :-) ted bych rad ty intersp.odrudy, velkoplode-jak jsem jiz psal:-)
Stolní odrůdy, 22.3.2010
porad se nemohu rozhodnout pro jake stolni dve odrudy se mam rozhodnout...340-350 m.n.m, rad bych jednu modrou a jednu bilou pripadne obe modre odrudy, pokud mozno interspecificke s velkymi hrozny a velkymi bobulemi, a jste navic odolne proti... celý příspěvek >
Réva k pergole, 22.3.2010
dekuji, jen vaham, zda mam od neho koupit, kdyz si nekdo na nej stezoval-tady ve foru Melnik, libi se mi totiz i nabidka pana Knížka...
Réva k pergole, 21.3.2010
Brede, nevite kde by mohli prodavat odrudu Dakona? diky
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 21.3.2010
nemate tu nekdo zkusenosti se Zahradnim centrem N.O.S.? nabizi tam ledasjake odrudy revy... dekuji
Fíkovník, 21.3.2010
pokud nema listy dal bych ho uz ven, slabsi mraziky tento neotuzily kus snese i tak dobre, aspon mu prodlouzite vegetaci...
Kiwi, 21.3.2010
mam kiwi chinensis, zajimalo by me, jak se u nej provadi rez a jak dokaze narust?-vsude se pise o argute, ale o pravem chinensis kiwi takrka nic, jen, ze je o dost teplomilnejsi... dekuji za rady
Cedr himalájský (Cedrus deodara Golden Horizon) - zima, 20.3.2010
s tim uz ted nic neudelate, mne to take dela-byva to diky predeslym teplotam, kdyz svitilo slunce a bylo pod nulou... takze jehlice opadaji, ale vetve zas behem roku obrostly takze zadny strach
Muďoul, 20.3.2010
pekny vecer, jako sberatel rarit si zjara chci koupit nejlepe samosprasnou odrudu Asiminy, poradte prosim do mych podminek jakou-nadm.vyska340m.n.m, puda pHokolo5,8-6,2, sussi klima, diky vsem za doporuceni
Řady na svahu, 20.3.2010
asi bych tam nechal rust travu-samozrejme ji sekal-tak by nemelo dojit k erozi.. diky Eleno za radu a Vas nazor
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 20.3.2010
mohu pouzit Sulku na kaderavost? v cem je lepsi ci horsi nez ostatni pripravky...? sem dnes strikal revu a jeste mi zbyl namochany postrik tak by ji rad pouzil... díky
Řady na svahu, 19.3.2010 Obsahuje fotku
Pěkný večer, moc by mě zajímal váš názor, jak osadit toto políčko0,16ha révou... hl kde by měly být-zda horizontalne ci vertikalne-sice maji byt sever-jih-ale zas by byly řady krátké-nebo to nevadí jen dodávám, že jih je podle obrázku tam, kde se... celý příspěvek >
Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 19.3.2010
lze pojmenovat vina s privlastkem pokud jsme vinarska podoblast??
Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 18.3.2010
mám 50 hlav André, jsem v Čechách a děláme z něj víno, chutná skvěle, kamarád z Moravy mi ho také pochválil, když doušek ochutnal... hlavně se divil, že je možný v Čechách docílit takové kvality této odrůdy!
Rajče na sušení, 18.3.2010
a samozrejme, ze jdou dat do oleje a vydrzi tak dlouhou dobu... pryc sou doby kdy se vari jen omacky a knedliky-konecne :-)
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika