|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Réva k pergole, 22.3.2010 chrupku č.jsem zasadil min.tyden :-) ted bych rad ty intersp.odrudy, velkoplode-jak jsem jiz psal:-) |  | Stolní odrůdy, 22.3.2010 porad se nemohu rozhodnout pro jake stolni dve odrudy se mam rozhodnout...340-350 m.n.m, rad bych jednu modrou a jednu bilou pripadne obe modre odrudy, pokud mozno interspecificke s velkymi hrozny a velkymi bobulemi, a jste navic odolne proti... celý příspěvek > |  |
|  | Réva k pergole, 22.3.2010 dekuji, jen vaham, zda mam od neho koupit, kdyz si nekdo na nej stezoval-tady ve foru Melnik, libi se mi totiz i nabidka pana Knížka... |  | Réva k pergole, 21.3.2010 Brede, nevite kde by mohli prodavat odrudu Dakona? diky |  | Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 21.3.2010 nemate tu nekdo zkusenosti se Zahradnim centrem N.O.S.? nabizi tam ledasjake odrudy revy... dekuji |  | Fíkovník, 21.3.2010 pokud nema listy dal bych ho uz ven, slabsi mraziky tento neotuzily kus snese i tak dobre, aspon mu prodlouzite vegetaci... |  | Kiwi, 21.3.2010 mam kiwi chinensis, zajimalo by me, jak se u nej provadi rez a jak dokaze narust?-vsude se pise o argute, ale o pravem chinensis kiwi takrka nic, jen, ze je o dost teplomilnejsi... dekuji za rady |  | Cedr himalájský (Cedrus deodara Golden Horizon) - zima, 20.3.2010 s tim uz ted nic neudelate, mne to take dela-byva to diky predeslym teplotam, kdyz svitilo slunce a bylo pod nulou... takze jehlice opadaji, ale vetve zas behem roku obrostly takze zadny strach |  | Muďoul, 20.3.2010 pekny vecer, jako sberatel rarit si zjara chci koupit nejlepe samosprasnou odrudu Asiminy, poradte prosim do mych podminek jakou-nadm.vyska340m.n.m, puda pHokolo5,8-6,2, sussi klima, diky vsem za doporuceni |  | Řady na svahu, 20.3.2010 asi bych tam nechal rust travu-samozrejme ji sekal-tak by nemelo dojit k erozi.. diky Eleno za radu a Vas nazor |  |
|  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 20.3.2010 mohu pouzit Sulku na kaderavost? v cem je lepsi ci horsi nez ostatni pripravky...? sem dnes strikal revu a jeste mi zbyl namochany postrik tak by ji rad pouzil... díky |  | Řady na svahu, 19.3.2010  Pěkný večer,
moc by mě zajímal váš názor, jak osadit toto políčko0,16ha révou... hl kde by měly být-zda horizontalne ci vertikalne-sice maji byt sever-jih-ale zas by byly řady krátké-nebo to nevadí
jen dodávám, že jih je podle obrázku tam, kde se... celý příspěvek > |  | Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 19.3.2010 lze pojmenovat vina s privlastkem pokud jsme vinarska podoblast?? |  | Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 18.3.2010 mám 50 hlav André, jsem v Čechách a děláme z něj víno, chutná skvěle, kamarád z Moravy mi ho také pochválil, když doušek ochutnal...
hlavně se divil, že je možný v Čechách docílit takové kvality této odrůdy! |  | Rajče na sušení, 18.3.2010 a samozrejme, ze jdou dat do oleje a vydrzi tak dlouhou dobu... pryc sou doby kdy se vari jen omacky a knedliky-konecne :-) |  |
 |
|
|
|