|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Reva a vápno, 10.4.2010 jak poznam, ze reve chybi Ca? |  | Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 10.4.2010 pani ve vesnici uz broskvon kvete a to jsme v 340mnm!-rikala ze cca5dnu-8dnu a nema ji u zadne zdi.. |  |
|  | PH půdy, 9.4.2010 v Praze na IP Pavlova jsem koupil pH test, stoji to do80kč, jsou v baleni 2lahvicky, s nimiz se zem a s vodou vse da dohromady az se ukaze barva, ktera se srovna na baleni... jednoduche a levne... je to na x mereni, takze ruzne casti pozemku si takto... celý příspěvek > |  | Modrá růže Sissi, 9.4.2010 modra ruze uz skutecne existuje, ale tusim, ze je pouze v Japonsku, kde ji strezi a odkad se mohou vyvazet rezane kvety teto ruze, pouzil se pry gen z violky, proto ruze dosahla opravdu modre barvy-pry musel byt i souhlas vlady.. |  | Pivoňky, 9.4.2010 Dostal jsem mnoho semen pivoněk, které jsem dnes vysel-znám jen matku od daných semen, nicméně bych chtel poprosit nekoho, kdo se v tom vyzna, kdy zacinaji klicit a jak se maji semena spravne osetrovat, aby zdarne vyklicila... dekuji |  | Kůly k révě, 7.4.2010 Pěkný večer,
zajímalo by mě, zda ještě někdo vyrábí betonové sloupky-ty, jak bývají ve vinicích a kolik tak přibližně mohou stát? Děkuji za info M. |  | Cedr himalájský (Cedrus deodara Golden Horizon) - zima, 5.4.2010 libanonske ovsem nejsou atlantica-to jsou atlaské, libanonske jsou samozrejme libanii... to jen aby vas nekdo nevzal doslova, nejchoulostivejsi je tzv.himalajsky Cedrus deod. |  | Zna nekdo Pittosporum?, 5.4.2010 tak oleandry-rychle rostou i kvetou.-) a nebo Poncirus-ma velke trny, krasne kvety voni a pak ma i plody...! |  | Řady na svahu, 3.4.2010 pokud by to bylo horizontalne tak by to bylo vychod-zapad-tedy vysazeno na dylku na delsi stranu, vertikalne-tedy kolmo na svah-kratsi cast by byla sever-jih... |  | Jak zničit pařez, 2.4.2010 mame pas trní, kde roste sipek a trnka, vse vyrezavame, potom je dobre pockat na obrost a postrikat nebo natrit hned total.herbicidem rezne rany? dekuji... pás trní je dlouhy cca 15m |  |
|  | Řady na svahu, 2.4.2010 nedaleko je vinař.políčko, kde má pán asi 2500hlav tak se ho optám jak to tedy dělal, ja planuju tak maximálně 120-300hlav a pokusím se vejít do 9,9aru a bude to :-) jinak to pole ma 0,187ha a vysazeno by to bylo asi jen na 0,11ha... |  | Řady na svahu, 1.4.2010 jeste se chci zeptat ostatnich... souhlasite s Elenou??? |  | Hnojovatka, 31.3.2010 Pěkný večer,
chtěla jsem se zeptat, zda mohu při výsadbě révy použít hnojovatku, už není poznat, že to je hnůj-sláma není už vidět, je cca 9let stará.. děkuji za názory |  | Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.3.2010 sazenice vypadaji velmi dobre, i koreny jsou dobre... diky |  | Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.3.2010 tak mi dnes prisly ty sazenice revy, vypadaji skvele, vse OK... vse parafinovane, jen jedna je parafinovana i pres pupeny, vyrosotu i pres ten parafin nebo to mam malinko oskrabnout? |  |
 |
|
|
|