Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Reva a vápno, 10.4.2010
jak poznam, ze reve chybi Ca?
Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 10.4.2010
pani ve vesnici uz broskvon kvete a to jsme v 340mnm!-rikala ze cca5dnu-8dnu a nema ji u zadne zdi..
PH půdy, 9.4.2010
v Praze na IP Pavlova jsem koupil pH test, stoji to do80kč, jsou v baleni 2lahvicky, s nimiz se zem a s vodou vse da dohromady az se ukaze barva, ktera se srovna na baleni... jednoduche a levne... je to na x mereni, takze ruzne casti pozemku si takto... celý příspěvek >
Modrá růže Sissi, 9.4.2010
modra ruze uz skutecne existuje, ale tusim, ze je pouze v Japonsku, kde ji strezi a odkad se mohou vyvazet rezane kvety teto ruze, pouzil se pry gen z violky, proto ruze dosahla opravdu modre barvy-pry musel byt i souhlas vlady..
Pivoňky, 9.4.2010
Dostal jsem mnoho semen pivoněk, které jsem dnes vysel-znám jen matku od daných semen, nicméně bych chtel poprosit nekoho, kdo se v tom vyzna, kdy zacinaji klicit a jak se maji semena spravne osetrovat, aby zdarne vyklicila... dekuji
Kůly k révě, 7.4.2010
Pěkný večer, zajímalo by mě, zda ještě někdo vyrábí betonové sloupky-ty, jak bývají ve vinicích a kolik tak přibližně mohou stát? Děkuji za info M.
Cedr himalájský (Cedrus deodara Golden Horizon) - zima, 5.4.2010
libanonske ovsem nejsou atlantica-to jsou atlaské, libanonske jsou samozrejme libanii... to jen aby vas nekdo nevzal doslova, nejchoulostivejsi je tzv.himalajsky Cedrus deod.
Zna nekdo Pittosporum?, 5.4.2010
tak oleandry-rychle rostou i kvetou.-) a nebo Poncirus-ma velke trny, krasne kvety voni a pak ma i plody...!
Řady na svahu, 3.4.2010
pokud by to bylo horizontalne tak by to bylo vychod-zapad-tedy vysazeno na dylku na delsi stranu, vertikalne-tedy kolmo na svah-kratsi cast by byla sever-jih...
Jak zničit pařez, 2.4.2010
mame pas trní, kde roste sipek a trnka, vse vyrezavame, potom je dobre pockat na obrost a postrikat nebo natrit hned total.herbicidem rezne rany? dekuji... pás trní je dlouhy cca 15m
Řady na svahu, 2.4.2010
nedaleko je vinař.políčko, kde má pán asi 2500hlav tak se ho optám jak to tedy dělal, ja planuju tak maximálně 120-300hlav a pokusím se vejít do 9,9aru a bude to :-) jinak to pole ma 0,187ha  a vysazeno by to bylo asi jen na 0,11ha...
Řady na svahu, 1.4.2010
jeste se chci zeptat ostatnich... souhlasite s Elenou???
Hnojovatka, 31.3.2010
Pěkný večer, chtěla jsem se zeptat, zda mohu při výsadbě révy použít hnojovatku, už není poznat, že to je hnůj-sláma není už vidět, je cca 9let stará.. děkuji za názory
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.3.2010
sazenice vypadaji velmi dobre, i koreny jsou dobre... diky
Prodej sazenic - Krausovi Mělník, 31.3.2010
tak mi dnes prisly ty sazenice revy, vypadaji skvele, vse OK... vse parafinovane, jen jedna je parafinovana i pres pupeny, vyrosotu i pres ten parafin nebo to mam malinko oskrabnout?
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika