|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak to vypadá s nakvétáním třešní, 19.4.2010 Dnes začala prvními květy nakvétat třešeň-340mnm, nevím co je to za odrůdu, ale není úplně nejranější, nicméně u nás raší vše dost brzo. Jak u Vás už také nakvétají? |  | Letos neuroda, 18.4.2010 mohu uz obe Čačanské ostrihat?nebo mám počkat az na obdobi kvetu? To same u tresne, ta pristi tyden urcite vykvete... u polosvestek to bude urcite o neco pozdeji, nicmene i ony jsou narasene dost, ale poupata nejsou jeste uplne videt, diky za rady |  |
|  | Šlechtění révy vinné, 18.4.2010 to je Brede velmi zajimavy poznatek! u nas slechti predpokladam asi v Lednici, ze? jinak nejspis asi nikdo..? Skoda jen, ze neni moc uznanych odrud intersp.puvodu :-( |  | Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 17.4.2010 takze i hloubka pod.vody bude asi dulezita co se tyce ranosti nakvetani? u nas urcite tak nizko neni, naopak pod povrchem se zemí tu je bridlice... a pak nejaky podz.pramen.. |  | Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 17.4.2010 to me Mirku dost udivuje, nevim co ma soused za odrudy broskvoni, ale uz mu nejaky ten den kvetou a to jsme v 340m, ale za to v mikrovesnici, kde je teplo a malo prsi, tak mozna proto je to tady v náskoku.. |  | Výsadba révy vinné, 17.4.2010 moc gratuluju k Vostorgu, narostl opravdu skvele, letos jsem si ho take koupil, tak snad mi naroste take tak, ale budu ho delat na tazne, nebo tazen..ale az pristi rok, nesmim byt netrpelivy.-D |  | Lilie v kvetinaci, 16.4.2010 no trosku budu oponovat, ja pestuji v uzkych vysokych nadobach i odrudy, ktere se blizi k onem 2m a rostou skvele, jen pri vysadbe davam pomalu rozp.hnojivo a presazuji jednou za 2roky, ale jde to, tudiz nemusim pestovat jen obycejne nizke... celý příspěvek > |  | Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 16.4.2010 kvetou tu nekomu cele vetve broskvoni? zatim vidim jen foto jak jsou napucene, ale zadne kvety, tak me to moc zajima, kouknu pres plot sousedovi a cele vetve bohate plne kvetou, ani nevim jak uz dlouho... neni to jen tak nákvět, ale skutecne jsou v... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 12.4.2010 Pollicino mam az letos, jinak vsem chutnaji Spencer, vsechny odrudy mam volne v pude venku a zalevam je az kdyz se mi zrovna chce, takze mnoho vody nemaji, mnohdy jsou tam pukliny jaky je sucho... mne velmi chutna Green Zebra-zelene pruhovane,... celý příspěvek > |  | Odstranění pařezu, 12.4.2010 potrebujeme zrusit krovi-je tam trnka, sipky, hloh nic vic, cim to mam postrikat aby to zabralo?...vse jsme orezali a ted vaham zda cekat na obrost a pak postrikat nebo nanest na reznou plochu nater...? |  |
|  | Vaše Top ten odrůdy hrušní, 12.4.2010 mam sveho viteze a porazeneho, nejvice mi chutnaji Konference a Lucasova-tudiz stare odrudy, a jedina, ktera mi skutecne nejede je Dicolor-az na svou barvu nema pro me zadne prednosti... |  | Vrtule, 11.4.2010 a pokud se objevi klejotok tak odriznout celou vetev nebo se snazit o jeji zachranu? a tresen by mela mit terminalni korunu nebo tzv.dutou-vzdusnou ve stredu? |  | Výchovný řez třešně, 11.4.2010 napiste sem prosim jak by mel takovy strom vypadat-rad bych si vetve nastrikal barvou a v prubehu vegetace je orezal, strom je asi 15let stary a bude se muset probrat a dobre zkratit, proto uvitam radu jak postupovat..diky |  | Vrtule, 11.4.2010 dekuji, sice nevim, co to je za odrudu, ale urcite je pozdnejsi, nebot sousedum kvete asi o tyden az 10dnu drive nejaka rana odruda-ale chutove nevyrazna..take ji budu muset poradne prorezat, tak snad to zvladnu, diky za radu |  | Vrtule, 11.4.2010 Pěkný večer,
tak mě tak napadlo, že budu muset postříkat naší třešeň proti vrtuli, sice neznám odrůdu, je to srdcovka, má obří plody, malé semeno-prostě větší třešně jsem nikdy neviděl-ani v krámu, proto bych rád měl plody bez vrtule, a tak mě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|