Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak to vypadá s nakvétáním třešní, 19.4.2010
Dnes začala prvními květy nakvétat třešeň-340mnm, nevím co je to za odrůdu, ale není úplně nejranější, nicméně u nás raší vše dost brzo. Jak u Vás už také nakvétají?
Letos neuroda, 18.4.2010
mohu uz obe Čačanské ostrihat?nebo mám počkat az na obdobi kvetu? To same u tresne, ta pristi tyden urcite vykvete... u polosvestek to bude urcite o neco pozdeji, nicmene i ony jsou narasene dost, ale poupata nejsou jeste uplne videt, diky za rady
Šlechtění révy vinné, 18.4.2010
to je Brede velmi zajimavy poznatek! u nas slechti predpokladam asi v Lednici, ze? jinak nejspis asi nikdo..? Skoda jen, ze neni moc uznanych odrud intersp.puvodu :-(
Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 17.4.2010
takze i hloubka pod.vody bude asi dulezita co se tyce ranosti nakvetani? u nas urcite tak nizko neni, naopak pod povrchem se zemí tu je bridlice... a pak nejaky podz.pramen..
Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 17.4.2010
to me Mirku dost udivuje, nevim co ma soused za odrudy broskvoni, ale uz mu nejaky ten den kvetou a to jsme v 340m, ale za to v mikrovesnici, kde je teplo a malo prsi, tak mozna proto je to tady v náskoku..
Výsadba révy vinné, 17.4.2010
moc gratuluju k Vostorgu, narostl opravdu skvele, letos jsem si ho take koupil, tak snad mi naroste take tak, ale budu ho delat na tazne, nebo tazen..ale az pristi rok, nesmim byt netrpelivy.-D
Lilie v kvetinaci, 16.4.2010
no trosku budu oponovat, ja pestuji v uzkych vysokych nadobach i odrudy, ktere se blizi k onem 2m a rostou skvele, jen pri vysadbe davam pomalu rozp.hnojivo a presazuji jednou za 2roky, ale jde to, tudiz nemusim pestovat jen obycejne nizke... celý příspěvek >
Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 16.4.2010
kvetou tu nekomu cele vetve broskvoni? zatim vidim jen foto jak jsou napucene, ale zadne kvety, tak me to moc zajima, kouknu pres plot sousedovi a cele vetve bohate plne kvetou, ani nevim jak uz dlouho... neni to jen tak nákvět, ale skutecne jsou v... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 12.4.2010
Pollicino mam az letos, jinak vsem chutnaji Spencer, vsechny odrudy mam volne v pude venku a zalevam je az kdyz se mi zrovna chce, takze mnoho vody nemaji, mnohdy jsou tam pukliny jaky je sucho... mne velmi chutna Green Zebra-zelene pruhovane,... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 12.4.2010
potrebujeme zrusit krovi-je tam trnka, sipky, hloh nic vic, cim to mam postrikat aby to zabralo?...vse jsme orezali a ted vaham zda cekat na obrost a pak postrikat nebo nanest na reznou plochu nater...?
Vaše Top ten odrůdy hrušní, 12.4.2010
mam sveho viteze a porazeneho, nejvice mi chutnaji Konference a Lucasova-tudiz stare odrudy, a jedina, ktera mi skutecne nejede je Dicolor-az na svou barvu nema pro me zadne prednosti...
Vrtule, 11.4.2010
a pokud se objevi klejotok tak odriznout celou vetev nebo se snazit o jeji zachranu? a tresen by mela mit terminalni korunu nebo tzv.dutou-vzdusnou ve stredu?
Výchovný řez třešně, 11.4.2010
napiste sem prosim jak by mel takovy strom vypadat-rad bych si vetve nastrikal barvou a v prubehu vegetace je orezal, strom je asi 15let stary a bude se muset probrat a dobre zkratit, proto uvitam radu jak postupovat..diky
Vrtule, 11.4.2010
dekuji, sice nevim, co to je za odrudu, ale urcite je pozdnejsi, nebot sousedum kvete asi o tyden az 10dnu drive nejaka rana odruda-ale chutove nevyrazna..take ji budu muset poradne prorezat, tak snad to zvladnu, diky za radu
Vrtule, 11.4.2010
Pěkný večer, tak mě tak napadlo, že budu muset postříkat naší třešeň proti vrtuli, sice neznám odrůdu, je to srdcovka, má obří plody, malé semeno-prostě větší třešně jsem nikdy neviděl-ani v krámu, proto bych rád měl plody bez vrtule, a tak mě... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika