Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řady na svahu, 2.5.2010
pokud to je pro vlastni potrebu tak si muzu vlastne vysazet kolik chci hlav, ne?
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 2.5.2010
do jake cca nadm.vysky lze pestovat broskvone ve vetsimmnozstvi-castecne i na prodej, co myslite?
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 2.5.2010
a kde presne bydlite?
Řady na svahu, 2.5.2010
jeste jsem mlád :-D tak to jeste vydrzim, ale pokud je vyhodnejsi pro revu S-J tak je vse jasne
Řady na svahu, 30.4.2010
sklon odhaduji cca na 20-30stupnu, je to jen odhad a priblizny... prece jen radsi bych sazel na S-J
Krystal - rada, 30.4.2010
diky Brede, budu se dle toho ridit, potreboval bych jeste jednu radu - jak vysadit revy podle rad - vertikalne ci horizontalne..diky
Nashi, 29.4.2010
a jak ji tvarujete?
Krystal - rada, 29.4.2010
na podzim jsem vysadil ruzne odrudy rev, Müller Th. uz je nad hrubkem, co mam pouzit k ochraneni sazenic, nejaky tubus..ale z ceho? diky
Co vaše réva?, 29.4.2010
to byl dnesni nejteplejsi casovy horizont za dnesek a take prozatim nejteplejsi teplota v tomto roce...
Co vaše réva?, 29.4.2010 Obsahuje fotku
pro meho blizkeho koleu ze Žebráku... tady vidís mapu s teplotam, nejbližší mame samozrejme Neumětely... a vidis, ze bydlime spravne, nase reva nemuze byt na lepsim miste nez u nas, tak snad Vas to trosku povzbudi:-)
Co vaše réva?, 28.4.2010
prave ze ta bila ma jeste takovy privlastek... klasicky Suručenskyj je ruzova..
Co vaše réva?, 28.4.2010
pekny vecer, vsiml jsem si, ze mate odrudu Suručenskyj, nikde o nem nepisou, na stitku psali, ze je ruzovoplody... jak u vas roste? diky
Je toto moniliový úžeh?, 27.4.2010
omlouvam se, ze se ted dotazi na broskvon, prvni postrik jsem udelal na kaderavost Sulkou, nyni, kdyz rasi pupeny, cim ji mam postrikat? Mohl bych tim Rovralem, Horizonem?..je vysazena letos...
Je toto moniliový úžeh?, 27.4.2010
uzeh napada i broskvone a nektarinky, takze postrik by se mohl pouzit shodny?
Nashi, 27.4.2010
myslim Ello, ze houb.choroby jsou zcela totozne s hrusnemi, zitra dostanu dva stromky, tak zjistuji informace... řez si tipuji, ze bude shodny take s hrusnemi...
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika