|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsev koniklece, 17.5.2010 skvele, semena tedy dosusim a hned je tedy vyseju, diky |  | Jak se jmenuje tato trvalka?, 16.5.2010 presne stejne vypadala dnes lupina volne v prirode v Ceskem krasu... |  |
|  | Výsev koniklece, 16.5.2010 Prave mi na zahradce dozraly seminka koniklece, mohu je vysit uz nyni? nebo je tam nutne je vysit treba na podzim, aby byly pres zimu tzv.premrznuta??? dekuji za radu |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 16.5.2010 myslim, ze az vsichni uvidite predpoved na stredu tak Vas vysadba okamzite omrzi, vysadte v patek, od vikendu uz konecne bude normalni pocasi, vzdy vysazuji trosku pozdeji a pokazde se to vyplatilo-ti co meli velky rajcata tak ta se jim po rane sadbe... celý příspěvek > |  | Vinná réva, 14.5.2010 ano Bred ma pravdu, kamenna zed je uzasna s vyhrevnosti, mame takovou asi 1,7m vysokou-uz ji je tak 100let-podle toho vypada, ale pokud byly mraziky a byla vsude jinovatka tak podel zdi byl 1m siroky pruh kde jinovatka nebyla,-byla tam jen rosa,... celý příspěvek > |  | Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 14.5.2010 jeste napiste v jakych podminkach mate revu |  | Chemie v nových výsadbách révy, 14.5.2010 Pěkný den, moc by mě zajímalo kdy a čím se stříkají sazenice révy proti houb.chorobám. Ptám se protože všude se uvádí--- postřik provést před a po květu a v období zaměkání bobulí, jenže, když se sazenice zapěstovává tak nemůže či spíš neměla by... celý příspěvek > |  | Švestka - napadené lístky, 12.5.2010 v tematu o pilatce jsem se ptal na housenky, ktere se mi tam pred 2tydny objevily, min.tyden jsem stromky postrikal Karatem a je po nich... |  | Rajčata a papriky jsou venku, 9.5.2010 ja rajcata sazim az po 20.5. a vzdy se to vyplatilo, vysevam je dost pozde a navic je mam ve sklen.skleniku kde je dost chladno a moc nerostou a jsou male, ovsem prave v kvetnu stihnout dorust vsechny ty sousedovy znama rajcata, ktere uz maji... celý příspěvek > |  | Nová réva Cerason, 9.5.2010 pokud to víno bude chutnat po typu CS či Merlot tak budu jeho přívrženec :-D |  |
|  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 9.5.2010 to mycelium teto houby uz nejde zcela zlikvidovat behem vegetace? ty nekrozy tam zustanou to mi je jasne, ale co to mycelium? |  | Výsadba révy vinné, 8.5.2010 ano, myslel jsem si to, odstranim je hned jakmile se to vice rozvine..diky |  | Volně vedená meruňka, 8.5.2010 v cem je nejvice odlisne pestovani-hlavne naroky mezi merunkou a broskvoni? jsme v 340mnm a broskvone rostou sami, plodi a neomrzaji, kaderavosti take po skrovnu, za to merunky se tu uchyti takna 5let a dost.. |  | Výsadba révy vinné, 8.5.2010 z podzimni vysadby vyrail Müller Th. budu zakladat kminek, ale uz td je videt, ze v listove pochve ma poupe, asi ho budu muset vystipnout, ze?-aby se reva prilis nevysilila a narostla dostatecně... |  | Nový stromek broskve, 7.5.2010 dobre, udelam to pozdeji, jinak kdyby broskvicka mela uz kadervaost tak by to uz nyni byo videt, ze?-ze by se listy svíjely.. |  |
 |
|
|
|