|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy sadit vinnou révu?, 23.5.2010 take nevim jaky je v nich rozdil, s uspechem dol.vapenec pouzivam k jirinam a rajskym, takze i reva na klasickych podnozich by ji tedy uvitala..? dekuji |  | Světlá místa v trávníku, 23.5.2010 Tak ani jedno neodpovídá.Sněhu bylo stejně.A od pejsků mám jiné fleky.Toto se stalo až po třetím sekáním. |  |
|  | Světlá místa v trávníku, 23.5.2010  Po sekání trávníku se objeví světlá místa.Nevíte co s tím? |  | Kdy sadit vinnou révu?, 23.5.2010 zadam o radu k vysadbe na svah- podle jednoducheho pH měřiče jsem zjistil, ze zem je na danem miste kyselejsi-5,8-6,2 Pokud pouziji kompost tak ten je kysely a pH nezvedne, u hnoje nevim jakou pH hodnotu ma. Ale chci se zeptat, zda je lepsi nechat... celý příspěvek > |  | Meruňka Bergerot, 23.5.2010 myslim, ze u vetsiny k paleni ani nedojde, nebot se snědí driv nez se naskytne chvile udelat palenku :-) |  | Hnojení rododendronu, 21.5.2010  mam take dotaz, deda si koupil tuto-tipuji vresovistni rostlinu, pro me asi nejhezci co jsem kdy z vresovistnich videl... nevi nekdo co by to mohlo byt? za reakce dekuji |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 21.5.2010 ja je zitra take vysadim, vzdy je sazim po 20.5. a pokazde to vyslo, proti houbam a skudcum na rajcatech nestrikam-plisen se tuk tuk 7let neobjevila a nestrikal sem je, takze to letos menit nebudu |  | Kiwi, 21.5.2010 nene, jedna se o sazenice z vyzkumn.ustavu takze toto uz nejsou zadne semenace... |  | Paprika pro venkovní pěstování, 20.5.2010 pro zadavatele: hlavne jeste napiste kde bydlite-nadmorska vyska atd..to take ovlivni vas vyber, odrudy sladke-urcite nic nezkazite nehybridni odrudou Rubínova, sice stara odruda, ale plodi vzdy a to i v horsich podminkach, kapie Lydia (e) je mi tez... celý příspěvek > |  | Uschlé listy na Meruňce, 20.5.2010 chci se zeptat, jaky je rozdil mezi mon.uzehem a mrtvici¨? |  |
|  | Kiwi, 20.5.2010 pekny vecer, dnes jsem si poridil dve samosprasne odrudy a radsi jednoho samce, odrudy jsou ze sekce ananaskaja a jsou to Eva Scalia a Lida Sweet, nema s nimi nekdo zkusenosti? dekuji za reakce |  | Mečíky - mám si objednat ještě teď?, 20.5.2010 jisteze jeste neni pozde-akorad Vam pokvetou az v srpnu a zari, ale sazet urcite muzete, doporucil bych ne ty ze supermarketu, ale jednotlive odrudy pochazejici z Cech, jsme mimojine mecikova velmoc.. |  | Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 19.5.2010 ja mam letos nove vysazeny Venus, no doufam, ze chut neni alias jak z Moldavie-tedy labrusko... |  | Výsev koniklece, 17.5.2010 jestese chci zeptat, koniklec ma na seminkach chmyri, to mam odstranit nebo to mam vysit cele? |  | Vylomený výhon révy, 17.5.2010 kdyz uz jsme u tech vyhonu, tak pri zakladani kmene-stonku revy se musi hned vystipovat vse bocni, je tomu tak?-a pak samozrejme vyvazovat... u nas oblacno, chvilema sviti slunce a je plus 16 ve stinu-samozrejme ve 2m nad zemi |  |
 |
|
|
|