Příspěvky uživatele - 62.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak namnožit tuji z řízků, 10.5.2009
Ja to delam najare a do volne pudy do vlhkeho a stinneho mista, bez stimulatoru - presto je uspesnost dobra. Nemam technicke prostredky na zajisteni konstantni teploty a vlhosti, nicmene priroda si sama poradi. Kupodivu funguji docela dobre i rizky... celý příspěvek >
Břečťan - rád by se plazil po zemi, ale na fasádu nechce, 8.5.2009
Ano, mam :-). M.
Břečťan - rád by se plazil po zemi, ale na fasádu nechce, 7.5.2009
Nevim co je normalni fasada, ale kdyz uz tam mam 3-4 druhy, tak snad na necem by se mu mohlo libit! Nic z toho neni nejak "netypicke", mam obyc. dum. Minimalne na ty kaminky + beton (vymyvany vapenec) by se mohl chytit krasne. Videl jsem,... celý příspěvek >
Břečťan - rád by se plazil po zemi, ale na fasádu nechce, 7.5.2009
Nerekl bych. Je to u dvou druhu fasady, jedna je klasicka "zatirana" moderni fasada (akryl? silikat?..) na polystyrenu, druhy je vymyvany vapenec v betonu (tzn. male kaminky v betonu, brectan ma moznost se chytit ale i betonu). A v podstate... celý příspěvek >
Břečťan - rád by se plazil po zemi, ale na fasádu nechce, 6.5.2009
Rychla odpoved' :-). To jste mne moc nepotesil, tech sazenic tam mam tak 50ks :-(. Nicmene mam ale pocit, ze to je rizkovane z rostliny, ktera se pnula nahoru? Uz si nepamatuji presne, jen vim, ze jsme jej byli vydolovat na Strahove v Praze u jedne... celý příspěvek >
Přísavník tříprstý, 6.5.2009
červená i tříprstý, pokud je na slunném místě. je to nádhera, ale toho listí...
Břečťan - rád by se plazil po zemi, ale na fasádu nechce, 6.5.2009
Mám takový problém. Břečťan množený řízky po cca 1-2 letech nechce vůbec růst na fasádu, ale jen se prodlužuje a plazí po zemi. Šlahouny jsou i metr dlouhé. Udělal jsem několik pokusů přichycení pomocí izolepy, nebo různých drátů a betonářského... celý příspěvek >
Co k plotu?, 5.5.2009
Thuja occidentalis? Napr. Brabant v hobbymarketu je < 100 CZK. Ale je to takove fadni. Roste jako z vody, udrzbu nechce (jen doporucuji pripravit pozemek okolo, zejmena podsypat nejakou mulcovaci kurou). Rocni prirustky klidne i 30cm. Na slunnem... celý příspěvek >
Thuja Occ. 'Europa gold', 1.5.2009
Mam do ziveho plotu thuji occ. 'Europa gold'. Tato thuja 'uvnitr' usycha a odpadava. Na okraji je krasna, ale uvnitr to je sama dira. Je to normalni, nebo se s tim da neco udelat?   Ani by mi to tak moc nevadilo, ale nasemu kocourovi se... celý příspěvek >
Susedovi vadí vysadený Juniperus Skyrocket, 1.5.2009
Ja mam ze Skyrocketu plot, sazeno na cca 70-80cm. Nyni jsou vysoke >2m a uz se pomaloucku zacinaji v nekterych mistech spojovat. Maji-li vyrust napr. do 4m, tak tech 80cm bude malo. Jsem toho nazoru, ze skyrocket by se mel nechat rust bez strihu... celý příspěvek >
Tuje smaragd, 27.4.2009
Ano, stalo se mi to u mnoha tuji. Pokud odstrihnete vrcholek nebo tento uschne,  thuja si po nejake dobe vytvori novy a bude opet rust - ale trva to leckdy docela dlouho (rok?), mezitim pekne zahustuje.
Řez oleandru, 21.4.2009
Zrovna jsem presazoval 5 oleandru, ktere jsem omylem nechal ze zacatku zimy na terase a omrzly, takze jim snad vsechny listy opadaly. Seriznul jsem je opravdu brutalne a uz tam rasi spousta novych mladych listecku. Rezu bych se urcite nebal, ale... celý příspěvek >
Thuja, 20.4.2009
Z podzimni vysadby mi neodesel zadny, z jarni mozna 1/2... ale jsou nekvalitni, to je pravda.
Tis (taxus) rezavění jehlic, 20.4.2009
Rocni tis mi taky pres zimu trosku zhnednul, ve skupince to udelaly 2 z 5ti. Oba rezavejici mely spatne koreny a pres zimu jsem nezaleval, takze bych rekl, ze to je zavlahou. Tisy jsem pekne ostrihal a uz se dnes krasne zelenaji.
Thuja brabant - jsou rezavé co s tím?, 16.4.2009
Jsem laik, snad neporadím špatně: také jsem před dvěmi lety koupil podobné brabanty v baumaxu. Některé hnědly, ale mnohem méně než ty Vaše. Ostříhal bych hnědé části a pořádně je teď na jaře zaléval, aby si stihly vytvořit hodně kořenů. A také mi... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika