Příspěvky uživatele - 178.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olověnec Plumbago au, 14.9.2008
Mnozim ho naprosto jednoduse a musim rict i uspesne. Uriznu vetvicku namocim do stulaxu na potporu tvorby korinku a zastrcim do hliny. Vetsinou stoji na plnem slunicku a nema problemy. Ze zacatku ho ale drzim pod sklem. (stare akvarko nebo sklenicka)... celý příspěvek >
Olověnec Plumbago au, 14.9.2008
Ja ji pred prvnimi mraziky (asi tak v polovine rijna) ostriham a dam do mistnosti na chalupe, kdera neni vytapena, ale teplota neklesne pod bod mrazu. Na jare znovu prestriham slabe vyhonky a presadim do vetsiho kvetinace s dobrou zeminou - vetsinou... celý příspěvek >
Sladká bílá odrůda - pro děti, 13.9.2008
U mě to u dětí vyhrávají bezsemenné odrůdy, ani moc potom nezáleží na velikosti bobulí, protože bezsemenné odrůdy mají většinou menší bobule. Jedinou výjimkou v tom to směru je Bělehradský bezsemenný, který má bobule kolem 4 g, ale na druhou stranu... celý příspěvek >
Zasychání třapiny od spodu trsu, 8.9.2008
Zkusím odpovědět. Kristalony jsou označovány pro profi trh barvami, např. Kristalon modrý, bílý, atd. Pro hobby trh je označení Start, Plod a květ atd. Takže např Kristalon modrý = Kristalon Start Kristalon bílý = Kristalon Plod a květ Kristalon... celý příspěvek >
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 2.9.2008
Zdravím, vlastním stroj  Agzat (r.v. 1997) ještě 2t motor + origo vlek, vyorávač brambor,2 hrobkovací radlice.Skvělý stroj, který na vesnickou práci stačí(sázení + vyorávání brambor, vození řepy, kukuřice, dřeva atd.).Má 4 kvalty, prostě supr.... celý příspěvek >
odrůda diamant, 30.8.2008
Nechci Vás zklamat, ale je pravděpodobné, že to odrůda Diamant vůbec není. Nejen mě samotnému se stalo, že se z koupeného Diamantu vyklubaly jakési Chrupky. Včera jsem viděl Diamant v Lednici, pěkný hrozen, oválné větší bobule. Mám ho i ze včerejška... celý příspěvek >
různá velikost bobulí, 14.8.2008
Nejlepší a s krátkou ochranou lhůtou je Falcon 460 EC
Co je to za chorobu?, 14.8.2008
Tipoval bych to také na padlí. S květinami to souvislost podle mého názoru mít nemůže. Spíš v posledních dvou letech je silné napadení touto chorobou. Nevyhnete se postřikům (letos už je asi pozdě) nebo změnit odrůdy za odolnější.
různá velikost bobulí, 14.8.2008
Tipoval bych to na padlí. O jakou se jedná odrůdu?
vinná réva, 14.8.2008
Rondo má v sobě krev Vitis amurensis, to je pravda, ale domnívám se, že vna uvedených fotkách Rondo není. Souhlasím s míněním jgenerala, že se jedná o některého křížence s V. labrusca, proto jsem ani do diskuse nepříspival. Zajímavé je, že nemá tzv.... celý příspěvek >
Dlouhý výhon v prvém roce, 10.8.2008
Nechal bych ho růst co nejdéle, tj. do konce srpna až počátku září. Pak bych ho ošetřil měďnatým fungicidem. Sám to budu dělat podobně, některé výhony u na jaře vysazených keřů už mají pět metrů a ještě jsem je nesečkoval.
vinná réva, 30.7.2008
AVENTIS je název firmy, ne pesticidu TOUCHDOWN je totální herbicid, dá se použít na likvidaci nežádoucí zeleně během vegetace(koncentrace nejméně 1%, raději 1,5%) CLINIC je to samé viz TOUCHDOWN ZOLONE insekticid BASTA desikant určený na desikaci... celý příspěvek >
Červené skvrny na listech, 30.7.2008
Pravděpodobně se jedná o nedostatek hořčíku. Zkuste přinojit na list Wuxalem SUS Mg, případně dodat do půdy hořečnatá hnojiva. Podobný návod je v dalších diskuzích o révě na tomto webu.
rezistent, 29.7.2008
To Zyjan: Se synonymy Perly Zali máte naprostou pravdu, psal jsem popis této odrůdy plus pár svých zkušeností na adrese, jsou tam evedena všechna synonyma, která se mi podařilo najít: http://members.chello.cz/vino_z_vinohrad/wine/w43.htm To host:... celý příspěvek >
různá velikost bobulí, 26.7.2008
Odrůda Vostorg mívá v prvních letech po výsadbě tuto negativní vlastnost. Jakmile keř zestárne (většinou se udává okolo sedmi let), sjednotí se i velikost bobulí. V žádném případě ji nevyhazujte, alespoň víte, že máte určitě Vostorg.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika