|
Příspěvky uživatele - 44.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej stihl HP, 31.1.2010 Radku, to je překlad a určitě víte, co toto zapalování umí. Ale to je mimo. P. H.K., co máte na straně 13 návodu uvedeno v sekci Pohonné látky? |  | Olej stihl HP, 31.1.2010 Vypadá to na chybu v návodu cz. Neboť na stránkách Dolmar.de jsou uvedeny hodnoty 40:1 u jiných spec. olejů, a to u všech pil, případně na stránkách Dolmar.com. |  |
|  | Olej stihl HP, 31.1.2010  Já toho ještě nemohu nechat, protože jsem Vám oskenoval návod PS 460/500. Kde je uvedeno to, co tvrdíte, že tam není. |  | Olej stihl HP, 31.1.2010 Nerad to dělám, ale napsal jsem toto:
Olej stihl HP
J.S. (3197) - xxx.xxx.44.31 (?), 30.1.2010 21:43
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Přeji Vám tu spokojenost, ale aby to nedopadlo jinak, než chcete. Podle... celý příspěvek > |  | Olej stihl HP, 30.1.2010 Podle popisu produktu :
Castrol Garden Synthetic 2T (1L)
Vysoce kvalitní syntetický olej vhodný pro všechny dvoudobé motory v zahradní technice, jakou jsou travní sekačky, řetězové pily, řezačky, křovinořezy aj. Castrol Garden Synthetic 2T... celý příspěvek > |  | Olej stihl HP, 30.1.2010 Já kupuji Dolmar, což je stejné s Makitou a možná, že na obalu Makity ten popis není, tento olej nemám k porovnání popisu. Proto pro Makitu platí specifikace, jako u Dolmaru JASO FC API TC, u Dolmar HP 100 je to TC+ a olej se mísí 1:100, ale je... celý příspěvek > |  | Problém motor Tera, 30.1.2010 Tak nevím, co si o tom myslet. Vy považujete Mogul TSF za olejářský omyl a zde jej někteří chválí až až. Když jej nedoporučujete do motoru Tery, tak co potom ve vysokootáčkovém motoru motorové pily??? Já jsem jej nikdy nepoužíval a jen mě to zajímá,... celý příspěvek > |  | Občasné štartovanie motorovej píly, 30.1.2010 Záleží na tom, jakou máte pilu a jak startujete. Ale olejové čerpadlo se nepoškodí chvilkovým během bez oleje, neboť jsou tam zbytky oleje. Dál, jakou máte motorovou pilu - jsou pily a nyní je jich u značkových výrobců většina, že čerpadlo neběží při... celý příspěvek > |  | Mc Culloch 130, 30.1.2010 U nové pily je základní nastavení L1 a H 1, u starší pily to může být jiné zejména u L 1 1/4 -1/2. Jinak vycházet dle popsaného nastavení karburátoru, jak jsem to např. několikrát udělal v dřívějších diskuzích. Čistý vzduchový filtr - pozor tento typ... celý příspěvek > |  | Pily oleo-mac, 24.1.2010 Nic proti Vaší spokojenosti, ale proč jste na pilu dal řetěz 1,3mm... Osobně bych takový řetěz nedal ani na pilu s objemem 45ccm. Potom spotřeba 3 takových řetězů za 6 let je na pilu takové třídy nic. Z toho se dá akorát poznat, že taková pila... celý příspěvek > |  |
|  | Nikasil u dvoutaktu, 24.1.2010 Profi Hondy např. GXV 160 mají litinovou vložku válce pro opakované výbrusy motoru. |  | Pistni krouzek, 24.1.2010 Radku, nezlobte se, ale v tomto souhlasím s panem PP. Víte proč? Já jsem Vám doložil nejen zde několik materiálů, které se vztahovaly k dané problematice. Ale to jste přehlédl a začal z druhé strany. Např. to bylo s komplexem HQ, který máte, ale to... celý příspěvek > |  | Pistni krouzek, 23.1.2010  Pístní kroužky jsou v motoru z důvodu těsnění, přenosu tepla na válec. O vedení pístu ve válci jsem neslyšel. Naopak je velmi důležité u pístu, jaké jsou jeho vůle ve válci, jeho délka . Vzhledem ke speciálním úpravám z důvodu... celý příspěvek > |  | Pistni krouzek, 23.1.2010  Pardon, ale existovala a zde jsou její data i obr. Když jsem zadal do vyhledávače název této pily objevil se mi i odkaz na Zahradu, viz. obr. :)).
Jinak, já osobně nemám nic proti 1, nebo 2 kroužkům. Pouze to porovnávám podle toho, jak Dolmar... celý příspěvek > |  | Solo 656 - Hq 359 - Jonsered 2156, 20.1.2010 Nechápu výraz... pak jsou mimo shodné vibrace s Dolmarem ..., kterým, ale to je mimo téma. H 357XP se dohrabává na 3,4Nm, H 359 na 3,3Nm, ale 656 se na tento údaj nedohrabe, alespoň ne podle vlastního výrobce. Nebo, že by výrobce uvedl vibrace... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|