|
Příspěvky uživatele - 44.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Závada Briggsov, 6.2.2010 Toto by měl být Váš motor. (100600) Nevím přesně, jak je odvětrání skříně u tohoto motoru řešeno. Obyčejně to bývá do sání, případně pod ventilátorem. Sundejte výfuk a ověřte, že olej vytéká přímo z výfukového kanálu. Případně zkuste při demontovaném... celý příspěvek > |  | Závada Briggsov, 6.2.2010 Jaký je to typ motoru? |  |
|  | Pila Aram-Trade-Tools, 6.2.2010  Předpokládám, že máte pilu, která má hmotnost kolem 6,5kg - motorová jednotka. Do motoru se musí dávat směs 1:25. Původní lišta byla 50cm dlouhá. Výkon motoru je kolem 2,2kW, objem něco přes 50ccm. Věřím Vám, že pila řeže, křovinořez jsem neměl... celý příspěvek > |  | Opět olej pro 2T, 5.2.2010 Jednak opravdu nemusím nic dokazovat, neboť to byla jen moje úvaha o tom, že speciální olej do motoru motorky/skůtru, nemusí být naprosto stejný s olejem do motorové pily a také vhodný z pohledu vzniklých emisí, které nechtěně vdechuje obsluha... celý příspěvek > |  | Výběr elektrické řetězové pily, 4.2.2010 Asi by bylo vhodné popsat v čem je rozdíl mezi těmito na pohled podobnými elektrickými pilami. Jedno hledisko podobnosti je v tom, že je zde snaha napodobovat úspěšné výrobky jiných známých značek a tím je z poloviny úspěch zaručen. Elektrická pila... celý příspěvek > |  | Olej stihl HP, 3.2.2010 Tak se mi podařilo zjistit, že u jiných speciálních olejů (než Dolmar) pro 2T a určených pro použití ve vysokootáčkových motorech u přístrojů Dolmar může být poměr 1:50(proti dřívějšímu poměru 1:40). Toto se postupně objeví v nových návodech a... celý příspěvek > |  | Vari oborávač brambor, 3.2.2010 Doporučuji Vám si to od někoho půjčit a vyzkoušet. Máme i to na 2 řádky, ale v těžší půdě jsem rád, když nahrnu jeden řádek a tak to nepoužívám. Používám jednu tuto radlici na převodovce AKY z rotavátoru, na kterou nasadím malá orginál železná kola.... celý příspěvek > |  | Mc Culloch 130, 3.2.2010 Nejprve se podívejte na název této diskuze. Potom si rozmyslete co jste pochopil a co ne. A teprve potom napište něco o matení lidí. Vy, jak uvidíte HQ, tak okamžitě máte asi zatmění, ale já zde píšu o tom, že motor na pile MAC 130 odrovnal po 2... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 2.2.2010 Asi nejlepší bude přímá odpověď firmy Stihl, neboť to zase skončí doporučováním jiných olejů a podobných bezdůvodných pokusů v době, kdy jsou cenově dostupné značkové oleje. Do vyhledávače zadejte: STIHL Kraftstoffe, Motorenöle und... celý příspěvek > |  | Mc Culloch 130, 2.2.2010 Já jsem s touto pilou nedoporučoval experimentovat a nejlepší bylo více oleje, takže dle návodu 1:20. Oleje typu HQ dokázaly motor odrovnat v poměru 1:50 za 2 nádrže. Kamarád tuto pilu používá už dost dlouho na lehké práce a kombinuje ji se silnější... celý příspěvek > |  |
|  | Husqarna 365, 1.2.2010 Koupě starší pily by se dala zdůvodnit fin. částkou, kterou má kupující k dispozici a přitom chce např. profi pilu, která je jednou tolik nová dražší, dál tím, že se taková pila kupuje od někoho, kdo poskytne záruky, nebo jej známe a víme, že např.... celý příspěvek > |  | Jak stary benzin?, 1.2.2010 Tady se mi ten příspěvek nějak nepovedl. Vliv starší směsi ovlivní také okolnosti zatížení motoru - např. podélný řez a obecně tupý řetěz, kdy se motor přetáčí - dostává se do vysokých otáček. |  | Olej stihl HP, 1.2.2010 Ale je Dolmar JASO FC, ten je nyní běžně v prodeji a je i tak velmi kvalitní. Tento olej běžně používán, ale existuje i JASO FD, který se předpokládám také více rozšíří. Je to jasná cesta ke stále menšímu množství oleje ve směsi a to málo, aby co... celý příspěvek > |  | Olej stihl HP, 31.1.2010  Já tam mám 40:1, ale návod je starší. Ale souhlasí s tím, co je u modelů pil na stránkách výrobce. |  | Olej stihl HP, 31.1.2010 To byla bitva, tak dobře. Ale jen pro zajímavost se podívejte na tu stranu, kde jsou pohonné látky, mě to zajímá, jestli to je opravdu chyba, nebo to uvedli na 2 místech návodu, to už by překlep nebyl. |  |
 |
|
|
|