Příspěvky uživatele - 44.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uskladnenie kosačky na zimu, 27.2.2010 Obsahuje fotku
Z návodu k motoru Honda GCV 160/190 kapitola  - příprava ke skladování motoru.
Opět olej pro 2T, 27.2.2010
K tomuto příspěvku nemám co dodat.
Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 25.2.2010
Netrpí, můžete pouštět pilu kdykoliv během řezání. Pouze je třeba stisknout boční pojistku před prvním stlačením spouštěcího tlačítka. Když tlačítko podržíte cca v jedné polovině od úplného vypnutí, řetěz volně dobíhá(to je výhoda, když chcete ihned... celý příspěvek >
Hitachi CS40EM Profi Tanaka, 25.2.2010
V podstatě je to hlavní uvedeno. Po vlastních zkušenostech, kdy jsem na takové méně se na našem trhu vyskytující značky beznadějně sháněl součástky, bych si to z důvodu dlouhodobého zajištění ND pořádně rozmyslel. Dál je dost překvapující sleva,... celý příspěvek >
Hitachi CS40EM Profi Tanaka, 23.2.2010
Zatím jsem měl pouze jednou možnost  si pilu pořádně prohlédnout a vyzkoušet. Design a celkové provední pily na mě působí značně zastarale. Úroveň vibrací je vysoká(pokud jsou údaje v návodu správné). Kvalitní konstrukci pila má, ale působí to... celý příspěvek >
Prosba o radu, 21.2.2010
Nemyslel jste ty potvory na někoho jiného:))), totiž základem je přečíst si návod a když nevím, tak si určitě pamatuji, kde jsem pilu koupil. Já si to tedy pamatuji. Tam by měli poradit, vysvětlit. Když kupuji starší pilu, musím počítat s tím, že... celý příspěvek >
Prosba o radu, 21.2.2010 Obsahuje fotku
Netvrdím, že ověření nastavení karburátoru odstraní problém, ale neznám stav pily, proto bych to udělal.
Pila Solo - koupit či nekoupit?, 20.2.2010
Jestli by to byla pila jen na stromovou chirurgii, tak jsou spec. pily, které jsou ideálně přizpůsobeny této práci. Pokud byste chtěl pilu využívat i na palivové dřevo, tak je třeba zohlednit přednosti a zápory daného konstrukčního řešení. Solo patří... celý příspěvek >
Prosba o radu, 20.2.2010
Nejprve bych začal od základních - údržbářských úkonů. Podle popisu se o pilu staráte, ale neuvádíte kolik má nařezáno. Zhasínání motoru změnou polohy je způsobeno změnou poměru směsi. Změnu poměru směsi způsobí problém s přísunem paliva do... celý příspěvek >
Husqvarna W 53 CSB, 19.2.2010
Motory Honda, které mají mazání rozstřikem mohou být používány ve svahu do 30°. Sám mám mnohokrát vyzkoušený GCV 160 a GXV 160 v lesních terénech, kde se leze skoro po 4. Motoru to nevadí, ale je třeba mít náplň oleje dle návodu motoru, ne jen... celý příspěvek >
Stihl, 18.2.2010
MS 361 má kompenzátor.
Homelitka 4016 help, 12.2.2010
Jednou jsem musel na ventilátoru udělat drážku na klínek, neboť klikovka nebyla na daný model, ale na rozbrušovačku, kde je zapalování uchyceno v jiném místě. Bylo to asi kolem 7° před horní úvratí. Povedlo se, ale nezaručuji, že to uděláte tak,... celý příspěvek >
Podívejte se zde. Co na tom chcete vymýšlet? Modul je pevně uchycen, ventilátor má magnety na jednom místě. Ventilátor se pootočil. Tvrdíte, že je to správně instalované zpět. Tak si ověřte, zda se při pohybu pístu před HÚ magnety na ventilátoru... celý příspěvek >
Pokud se kdy tato anomálie vyskytla v chodu motoru, bylo to nesprávným časováním. Tím bych hledal závadu ve správné poloze ventilátoru na klikové hřídeli. O pootočení hřídele jsem neslyšel, zato ventilátor se může pootočit vlivem nedotažení matice a... celý příspěvek >
Půdní vrták Mountfield MTL 51 x Dolmar PD 520 x Stihl BT 121, 8.2.2010
Nejvýkonnější je PD 520 a asi z toho důvodu bych mu dal přednost. Stihl BT 121 má neslabší motor, ale zase má jako jediný spec. ochranu proti zranění při zaseknutí vrtáku, ale ta cena, MTL 51 je dle mého názoru také vhodná volba, ale nemá takovou... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika