|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 3.12.2008 Pro 48.29, vůbec nejlepší ho po prvním ztupení zahodit a koupit nový!
Radek |  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 3.12.2008 ARBe na chvilku jsem si odskočil od výkresů a co nevidím!? Na co máme myslet při práci v lese? To není vhodné téma na pracovní vytížení! Ano, při nošení a nakládání, ale při řezání? Takže příteli, v práci myslím na práci a po příchodu domů posadím... celý příspěvek > |  |
|  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 2.12.2008 ARBe jaký máte nastaven příčný úhel u těch 0,325" řetězů? Nemohlo se stát, že jste na jednu stranu dal 0° a na druhou 5°? Občas si matici stolku povolím víc než je třeba a už se mi stalo, že jsem si hnul s nulou při přetáčení. Seděl... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 2.12.2008 Nu tedy dobrá, zkusím se podívat dle fotek a dám vědět pokud mne něco napadne.
Radek |  | Motorová pila Dolmar PS 420, 2.12.2008 Ano s tím souhlasím, ovšem zadavatel má být na takové úrovni, aby redakce návodu tyto poklesky, protože jinak se to nazvat nedá, včas zachytila a odstranila! Gramatické chyby vždy přecházím, protože sám na gramatickou kontrolu moc nedbám. A styl... celý příspěvek > |  | Motorová pila Dolmar PS 420, 2.12.2008 Jiří, i když určité malinké výhrady k vašemu rozboru mám, ponechám je tentokrát stranou. Více mne zaujala jiná věc, těsně spjatá s pilou a související s obsluhou. Návod k obsluze! Je ukázkou kvality výrobce a jeho vztahu ke kupujícímu. Výrobce, který... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 2.12.2008 ARBe to není o postupu, tam je něco zle. Není už sjetá hrana na opěrce? Já hlavně brousím na staré Oregonce s dvojím směrem otáčení a tam když se sjede, je šikmá a rozhazuje to délky zubů! Není ohnutá hřídelka opěrky?
Radek |  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 2.12.2008 Arbe, to nechápu, proč by to nefungovalo, musela by být chyba na brusce (volný střed stolu svěrky nebo něco podobného). Co se přesně děje?
R. |  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 2.12.2008 Hm, Hm, Arbe přestavěním dorazu při opačných zubech, můžete, záměrně píšu můžete ztratit "délku" zubů předchozí strany! Postup je neměnný po celá léta. Najdu si nejkratší zuby, nastavím doraz tak, že dotlačím zub ke kotouči tak, aby... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 2.12.2008 Jen otočte svěrku na druhé zuby a nic nepřenastavujte, rozhodil by jste si celé nastavení! Jediné co můžete ještě udělat je přesunout opěrku.
Radek |  |
|  | Co s pyramidálními topoly - kácet, ořezat nebo nechat? , 1.12.2008 Člověče, vy jste zajímavý případ 223.2. V jednom vlákně křičíte o nepůvodních dřevinách, zavlékání dřevin a ničení tím biotopu a zde jste pro pokácení stromů, určených k narušování přízemních vzdušných proudů, rozbíjení tlakových vln a to bez... celý příspěvek > |  | Jonsered CS 2137 a CS 2138 rozdíly, 30.11.2008 Ta zelená není Jonsered, nýbrž Čínský plagiát a odtud asi také pramení ty řeči o výrobě HQ a Jonsered v Číně. Proč tu CS2137 nemá CZ dovozce, nevím, ale třeba proto, že u nás byla již prodávána a má ji nahradit CS 2138S!? Nebo, že se prodává v... celý příspěvek > |  | Jonsered CS 2137 a CS 2138 rozdíly, 30.11.2008 Radku, přečetl jste si co jsem vám napsal? Přečetl jste si titulek u té zelené? Jaké rozdíly hledáte? CS 2138S má trochu více zakulacené horní víko oproti CS 2137. Vůbec vám ta čína nepřipadá stejná? Jsem sice také Radek, ale nechápu proč zakládáte... celý příspěvek > |  | Jonsered CS 2137 a CS 2138 rozdíly, 30.11.2008  Nechci vás zklamat, ale podle dat uváděných na stránce tohoto "jednoho z předních výrobců na světě " se nedá usoudit ani uvěřit vůbec nic! 2137 objem 42 cm3, výkon 1,8 kW, 2138 objem 46 cm3, výkon 1,3kW!? Tvarově jednoznačné Poulan, Partner, Čína... celý příspěvek > |  | Motorová pila Dolmar PS 420, 30.11.2008 Zdravím, také nevidím žádný problém v Dolmaru. Model je opravdu pevnou půdou Jiřího a pokud říká PS 420C, jděte do toho, u STIHLu jsou v této "váhové" kategorii spíše konstrukční veteráni. Také už si spíše počkám na novou řadu.
Radek |  |
 |
|
|
|