|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl 041AV, 12.12.2008 Pro HH, ještě zabývá a vede ho i Drupol KnL. Obj. č. plast 560 116, 560 117 kov.
Radek |  | sázení vánočního stromu, 12.12.2008 Tak na ty o kterých píše pan Svoboda, jsem bohudík ještě nenarazil, asi proto, že do těchto obchodů nechodím! Zato velice by mne zajímalo co by chtěl pan Stanislaw vypěstovat z holého pařízku a a za jakou cenu by to pak chtěl prodat? Stanislawe, co... celý příspěvek > |  |
|  | sázení vánočního stromu, 12.12.2008 Stanislawe, kontejnerované jsou občas i mnou používané k běžné výsadbě do lesa, zejména na chudších půdách, takže nemusíte vysvětlovat. Zavlečení chorob a škůdců je naprosto aktuální a jak to často je s potvrzením, si snad nemusíme povídat. Pro... celý příspěvek > |  | Husqvarna 240e nový model, 12.12.2008 Pro 211.159, ono to ale ve své podstatě tak je. Jen to nahrazuje vypláchnutí spalin směsí. J.S. to napsal trochu jednodušší formou.
Radek |  | Reznou nám borovice, čim to je?, 12.12.2008 " Přesně tak, je to suchem ", tak podobné "odborníky" mám také rád, ono "to" může být totiž i hmyzem! Stejně jako dnes slyšíme o kůrovcích na smrku, tak i borovici může poškodit kůrovec! A uvedené příznaky tomu také... celý příspěvek > |  | sázení vánočního stromu, 12.12.2008 Dobrý den, již včera jsem si povšiml tohoto dotazu, ale trošku jsem si počkal, zda nepříjde to co přišlo. Uříznutý stromek je třeba řešit pouze do té míry, jak tu již padlo, jak ho rozdělit do kamen. Případně v blízkosti nějaké ZOO, jak ho tam... celý příspěvek > |  | Pila a vibrace, 12.12.2008 Zdravím Marku, trošku poupravím příspěvek od 176.142. Silentblok a guma jsou jedno a to samé, tedy součásti AV systému. Pružinový a gumový prvek, je správné dělení, dle vašeho dotazu. HQ používá pružiny již dlouho a tradici započali hobby a... celý příspěvek > |  | stihl ms 460, 11.12.2008 No osobně bych šel znovu do MS 441, ta horní pružina opravdu trpí při manipulaci jak zvíře, dal jsem klukům dolů do leva na nádrž, trochu jinou gumu, než tu origo, malinko větší, tvrdší a je klid. Podrží tlak na horní v normě. MS 460 má... celý příspěvek > |  | stihl ms 460, 11.12.2008 Pane Borovský a jakou spotřebu má vaše MS 441? Já jsem sice neslyšel, že velkou, ale s jednou, která ji velkou měla jsem se "popral" a už tu spotřebu velkou nemá.
Samozřemně záleží na práci, řetězu atd., co vám jako manipulantovi budu... celý příspěvek > |  | Motorová pila Dolmar PS 420, 9.12.2008 Mkony1, myslíte, že žák autoškoly pozná rozdíl mezi O. Astra 1,4 a 1,6? Asi ne. A stejné to je i tady. Až nasadíte pilu do pořádné zátěže, poznáte co dovede, to co tu píšeme, jsou jen subjektivní názory. Pouze technická data jsou dána, to co pila... celý příspěvek > |  |
|  | dolmar ps5000, 7.12.2008 Jiří, říci mi to někdo, ani se nad tím nepozastavím, ale napsané v textu mne to praštilo do očí. Já zase pilník používám už léta na 3/8" profi jen 5,2 mm. Pohodlí je pohodlí. :o)
Radek |  | dolmar ps6400, 7.12.2008 Zdravím Gl, je pravda, že hloupý Oregon doporučuje 5,5 mm / 5,0 mm, ale výzkumáci Dolmaru mohou mít jiné výsledky zjištění. 4,8 mm pilník je standart pro 0,325" a určitě Dolmar přišel na druhou půlku z průměrem 3,5 mm!? Proč by měla být... celý příspěvek > |  | dolmar ps6400, 6.12.2008 Zdravím Jiří a všichni zde, jen jsem nahlédl, ale co jsem uzřel, zdá se mi jako nechtěná chyba Dolmaru v návodu! Že někdo doporučí 3/8" řetěz brousit nejprve pilníkem 5,5 mm a druhou polovinu 5,0 případně 5,2 mm, se nedivím, že však Dolmar... celý příspěvek > |  | Motorová pila řetěz, 4.12.2008 58.131, nevím co jste tím chtěl říct, ale suchý buk zase tak tvrdý není, aby si s ním kulatý řetěz neporadil. Možná se to nezdá, ale smrková souše, nejlépe kůrovcová, je pro hranatý řetěz také pěkný oříšek.
Radek |  | Bruska na řetěz, 3.12.2008 A co chcete slyšet? Čínská kopie mini Jolly, tam je problém v páčce vodítka, bude se vytrhávat, strhávat závit, budete-li dotahovat tak aby řetěz opravdu držel a nehýbal se po najetí kotoučem. Udělal jsem ji celou z kovu, brousil na na ní omezováky a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|