Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 240e nový model, 13.12.2008
A Jani, všiml jste si ještě jedné věci na tom odkazu? Budeme-li se bavit o pravdě a logice.  Je logické kterým směrem se ten motor otáčí? Takto se občas točila JAWA, dokonce i pak couvala!  Radek
Ano Jani, vy máte pravdu, v případě vašeho odkazu, to je klasického 2T motoru tam dostanate opravdu jen těch 20l! Jenže jste pozapoměl na těch 2 x 5l v přepouštěcích kanálech! Pokud by šly všechny hadice do jednoho prostoru, pak ano, jenže ony... celý příspěvek >
sázení vánočního stromu, 13.12.2008
Láďo, byla-li venku a tam teď zatím není mráz, pak to co jsem doporučil po, je stejně možné i před. Teplotní šok není tak velký, ale přeci jen ten rozdíl tam je.  Takže radši postup jako u "závisláků", postupně navykat a postupně... celý příspěvek >
Říkal jsem kazajku a ne prášky! Skotské dnes nebudou, teče jen teplá! Ano Jiří, ale jestli budeme takhle pokračovat, tak těma kanálama budeme chodit my a ne směs a předvýplachový, tedy ne před, ale po, nebo vlastně výplachový? A to je jedno, hlavně,... celý příspěvek >
Zkušenosti s neprořeznou obuví Safety-light - značky Treemme, 13.12.2008
Davide, kdo je u nás prodává? Za tu cenu jsou na našem trhu jiné značky s velice kvalitním servisem.  Jak píše ARB, do těžby nekupuji nic, co nemám předtím na noze! Doma se můžu přezout, v lese ani sundat!  A je to dost hodin! Dále jde o to... celý příspěvek >
Jj HH, přiznám se do kanálů ve válci jsem nekouk, takže nevím a šťourat se v Mediacatu, mne taky nenapadlo. Dobrá, ale to jen dokazuje mou teorii.  Ten + vzduch je v přepoušťáku a pak ho zbalí kočka směs a žene jak chlapa k oltáři. Klapky jsou... celý příspěvek >
Jiří upřímně ? Ta hmotnost mi vadí ze všeho nejméně! MS 441mají trochu jiných porodních bolestí, ale ty jak věřím, se rychle odstraní.  Tak jako vždy. U STIHLu to byla otázka krátké doby. Jsou jiní výrobci, kteří tyto neduhy ještě vydávají... celý příspěvek >
Zpevnění břehu, 13.12.2008
Paní Lído, proč kůly? O velikonocích posbírat koledníkům čerstvě upletené pomlázky. Je to pěkné a účelné zároveň.   V Krkonoších jsem to viděl na několika místech. Po čase se propletou ještě vrbovým proutím, zapíchaným do půdy a je hať jak... celý příspěvek >
Přesně tak, ale když to tu probíráme, sedí mi i ten výkon. Té kvalitní směsi je víc, možná i tvar pístu má vliv, nevím. STIHL mne ale přesvědčil, že málokdy se pletou, či si vymýšlejí. Radek
sázení vánočního stromu, 13.12.2008
Chválím vás a tuto praxi podporuji, jen zkuste stromek ještě mezi teplou místností a venkem, dát ještě tak na 3-4 týdny do garáže, prádelny, či prostě místnosti s teplotou nepřesahující 5°- 10°C. Bude lépe připraven na teplotní šok a ten jeho... celý příspěvek >
Jistě HH, že v klidu, vždyť jsou to debaty přínosné i pro nás. A vezme-li si z toho někdo to přínosné, stály za to.  Určitě mluvíme oba o stejném, pojmy nejsou dojmy, jen ty klapky jsem nikde nenašel, ale to je možná tím, že jsem je tam nehledal... celý příspěvek >
Prostor v kanálech tam není navíc? Tak porovnej rozvin válce MS 440 a MS 441. Kde je prostor za klapkou přídavného vzduchu a kam tento proudí? Objemově je kolik množství paliva? Více, či méně než u běžné technologie? Jakou Venturiho trubici má MS 440... celý příspěvek >
Husqvarna 240e nový model, 12.12.2008
Dobrá Jani, takže kolik vzduchu nasaje motor s jedním ssacím kanálem? množství X. Tedy se stejným průřezem kanálu a ještě jedním kanálem o průřezu 3/4 X, to tedy bude vždy množství X? To asi ne. Navíc pokud se ten vzduch nasává oběma současně do dvou... celý příspěvek >
Husqvarna 240e nový model, 12.12.2008
Pro HH, trochu jste se s tím odkazem " ustřelil "  ono je to tady! Navíc toho vzduchu musí být víc, logicky, jsou tam dvě klapky, dva kanály, Venturiho trubice je stále stejná a o to konstruktérům šlo, aby při stejném množství nassátého paliva,... celý příspěvek >
sázení vánočního stromu, 12.12.2008
Ano Stanislawe, máte pravdu jedině tak se to dnes dělá a všude. Ty záběry, které mají lidé možnost vidět v TV a na netu fotografie, jsou jen pouhou ilustrací. A skuteční "profesionálové" tak vydělávají miliony na lidech. Zastřihávací stroje... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika