|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Reznou nám borovice, čim to je?, 23.12.2008 Zdravím vás paní Libuše, mám k vám jeden dotaz, spojený s přáním. Protože jsem mimo techniku i lesníkem, zajímám se o vše co s touto činností souvisí. Zaujal mne tedy váš příspěvek a zejména příspěvek vašeho (pravděpodobně), známého, prof.RNDr.... celý příspěvek > |  | krovinorez FS 250, 22.12.2008 V podstatě motor stejné konstrukce jako FS 300 a výš, jen AV systém, spočívající v jednom trubkovém prvku z gumy. Tedy stroj "farm" třídy, s nejsilnějším motorem. Protože na trhu v ČR není, těžko budete hledat někoho, kdo má zkušenosti.... celý příspěvek > |  |
|  | Ochrana proti okusu, 22.12.2008 8 ha není žádný parčík, ale docela slušná plocha. Nenapadá mne jiná alternativa, než každoroční nátěr přípravkem STOPKUS a u stromků, kde to jde, individuální ochrana tubusem, či pletivem.
Radek |  | Koupě motorové pily, 21.12.2008 R. |  | Koupě motorové pily, 21.12.2008 Jiří, to jsme si nerozuměli, vždyť znáte můj názor. Naopak, já to chválím, ale nemohu tu být za toho bijce! Co se týká cen a marketingu, mluvíme oba o tom samém, jenže každý jinak! Souhlasím s vámi, start měl Dolmar jednoznačně těžší a dnes ho... celý příspěvek > |  | Koupě motorové pily, 21.12.2008 Zdravím vespolek, L.G.. Jsem přesvědčený o pár věcech ohledně vašeho výběru. Poměr cena/kvalita se vám zdá lepší u Dolmaru, ale jen pro to, že tu není takový "bijec" za STIHL, jako J.S. za Dolmar. Vezmu-li to za opačný konec, proč nemůžete... celý příspěvek > |  | Co s kaprem?, 20.12.2008 Co s kaprem? Prosím, nechte ho plavat!
Radek |  | I toto je Mountfield, 20.12.2008 Chápu, něco z vámi napsaného i beru. Právě pro vaši odbornost mne však překvapuje tak jednostranný úsudek. Kolik provozoven jste navštívil, kolik problémových situací jste řešil? Kolik prodejců jste měl možnost poznat při práci? Dvacet let? Študovat... celý příspěvek > |  | Nůžky plotové Oleo Mac HC 260 XP - Mountfield, 20.12.2008 Pro 40.72. Také se připojuji k panu 216.69, rád se nechám poučit od odborníka. O které "závady" se tedy jedná, jenž by se ani stát nemohly z důvodu konstrukce? Vysoké vibrace pily, z důvodu rozvážení kliky již z výroby? Poučte nás, prosím a uveďte... celý příspěvek > |  | Nůžky plotové Oleo Mac HC 260 XP - Mountfield, 20.12.2008 Pro 50.44, mohl by jste prosím uvést v kterém závodě koncernu EMAK se vyrábějí stroje Husqvarna? Myslím tedy zahradní stroje, protože si asi pletete zahradní techniku s motocykly! Pokud se nic nezměnilo, je EMAK sám o sobě koncern a Elektrolux... celý příspěvek > |  |
|  | I toto je Mountfield, 20.12.2008 Pro 50.44, pevně věřím, že jste si zboží prodávané Mountfieldem oblíbil, jste s ním spokojen, přeji vám to. Jenže, ono to není tak růžové, jak na první pohled píšete! Kdo myslíte, že ty vyvoněné prodejny, uniformně ustrojené prodavače a nedělní... celý příspěvek > |  | Husqvarna nebo Stihlka?, 19.12.2008 Jani, mluvíte mi z duše. HQ 180 opravdu patří době kdy stačili 2 -3 nádrže a měl jste 100% výkon. Jenže pila to byla nezničitelná, jak se tu občas říká " blbuvzdorná ". To samé platí o HQ 266 kov a STIHL... celý příspěvek > |  | Dolmar nebo Solo, 19.12.2008 Človíčku 199.234, tak proč tu založíte téma Hitachi nebo SOLO a za chvíli se k němu neznáte? Dejte to do společného tématu. To tedy můžeme očekávat téma Komatsu nebo SOLO? Je to vaše, nebo ne ?
výběr křovinořezu
host -... celý příspěvek > |  | Dolmar nebo Solo, 17.12.2008 Tak co vlastně, SOLO, Hitachi nebo Dolmar?
R. |  | stihl 441 kontra 460, 17.12.2008 Taky mám ten dojem, ale po přečtení porovnání MS 440 a HQ 575 už opravdu nevím čemu mám věřit! Obchodníci od HQ tvrdí, že tyto modely mají úplně příšerný přístup k válci (tedy trošku jinak napsané), hrůzné ovládání, strašlivé rukojeti a já nevím co... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|