|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 11.2.2009 Andy, vím, že větu napsal Gl. a už se ani nedivím jeho otázce a vysvětlení ohledně rozdílu rádiusu, tedy poloměru u kotoučů! Jak může být poloměr stejný u různě silných kotoučů!? Určitě jste každý dostal s bruskou šablonu a pokud je výrobce solidní,... celý příspěvek > |  | Lištu na pilu - Stihl nebo Oregon?, 10.2.2009 On tam je malinký háček, ta cena za STIHL je trošku "staršího" data, navíc ten kdo ji sem napsal, velice rád přehání! Za další, nevím proč máte po 5-ti řetězech vyběhanou lištu, já momentálně jedu v těžbě 7-mý řetěz na liště! Navíc nevím... celý příspěvek > |  |
|  | Lištu na pilu - Stihl nebo Oregon?, 10.2.2009 Zdravím Jendo, ani v těžbě tomu není jinak, vyzkoušel jsem Oregon, Windsor, no name, žádná nemá při větším zatížení na originál!
Radek |  | Křovinořez pro ženu, 10.2.2009 Ještě dodám jednu, pro ženy dost podstatnou věc. Někteří výrobci mají v nabídce tzv. "dámské kšandy", doporučuji po nedobrých zkušenostech několika děvčat v pěstební činnosti v lese! Mají trochu jiné vedení popruhů přez prsa! Vím, že... celý příspěvek > |  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 10.2.2009 Pro všechny "patagony" nad Andym. STIHL typ "C" se nemůže dotýkat na obou koncích! Neb základem zlepšené "antivibrace " je co? Je snížení zadní "patky " kluzné části pod zadním čepem hoblovacího zubu, Milí... celý příspěvek > |  | Lištu na pilu Stihl - Duromatic nebo Rollomatic E, 10.2.2009 A žádná jiná tam taky nepatří, než Rollomatic! V životě nebudete dělat takové práce s MS 280, aby byla nutná lišta Duro! Odolnost proti zkřivení není v liště, ale ve vašich rukách, budete-li dělat tak jak se má, lištu nezkřivíte!
Radek |  | tuzemské ekvivalenty zapalovacích svíček, 10.2.2009 Vážený HQ 257, včera jsem se musel věnovat jiným pracem na PC, to co jsem si však přečetl nyní od vás, mne po ránu zároveň pobavilo, zároveň vyrazilo dech! Mimo prvních dvou vět, samé bludy. Pro napravení použiji značení svíček Brisk. Standart... celý příspěvek > |  | tuzemské ekvivalenty zapalovacích svíček, 9.2.2009 Zdravím Andy, možná, že Brisk kupuje něco z jeho produkce, ale zelený program to rozhodně není!
Radek |  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 9.2.2009 Není třeba se omlouvat, je pravda, že broušené " po staru ", tedy na 60°, budou také řezat, ale připravíte se o výhodu nové geometrie zubu. Ta byla zavedena na STIHL a X Oregon řetězech, po zjištění nižších vibrací a hlavně větší "... celý příspěvek > |  | tuzemské ekvivalenty zapalovacích svíček, 9.2.2009 Promíjím nezlobím se :-)), nevšiml jsem si IP adresy zakladatele! Svíček Champion, jsem měnil po i dvou měsících dost. NGK je citlivá na přeplavení, Bosch jsou snad nejlepší výdrží. Brisk je na úrovni Championu. Všichni ale mají stejný problém, jako... celý příspěvek > |  |
|  | tuzemské ekvivalenty zapalovacích svíček, 8.2.2009 Ahoj Janíčko, ten výlev nahoře je jen pára, vypuštěná z jiného kotle než je ten můj! Nepochopím také proč někdo " hodí " dotaz do jednoho vlákna a pak vyrobí druhé!? Ale budiž.
BRISK (žádám nemazat!!!), používám od vzniku "zelené" řady a jejich... celý příspěvek > |  | Jak často brousíte řetěz?, 8.2.2009 Zdravím Stando, to je přesně ono, na tuto otázku je v podstatě jednoduchá odpověď - Když je tupý! Jenže někteří "pracanti" to za A) nepoznají, za B) "musí to dodělat", za C) ač vlastníci nového traktoru, pily a já nevím čeho... celý příspěvek > |  | Jak často brousíte řetěz?, 8.2.2009 Ono se to jednostranným tahem brousí vždy :-), jinak pilník není po tak krátkém čase K.O., jen ho máte zanesený a asi také mastný od mazacího oleje! Zanesení odtraníte jednoduše ocelovým kartáčem, přetažením směrem od držadla ke konci, mastnotu... celý příspěvek > |  | benzin do pily, 7.2.2009 Pro Gl. - průhledka je dostatečně "čirá", aby byl poznat benzín se značkovým olejem, mám to vyzkoušené!
Pro 4.243 - Brisk je dostatečně kvalitní výrobce a za stejnou cenu je na trhu i BOSCH, jen pozor na nutnost pevné botky závitu pro STIHLky, často... celý příspěvek > |  | Jaká je husqvarna 372 xp, 7.2.2009 Už jsem to tu psal několikrát, v oboru jsem od roku 1977, těžím a zároveň prodávám i servisuju. Je to sice kongo, ale stíhat se to dá. Jen s tou prodejnou, servisem tě asi zklamu, jsem z opačného konce republiky , od tebe nad Prahou. Logicky prodejnu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|