Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009
Gl. můžete nám uvést alespoň náznakem, čím se živíte?  Jak je vidět, obchod to rozhodně nebude, jedině snad jako zaměstnanec.  Vy opravdu neumíte jednotlivé argumenty použít a sestavit.  - Výrobek má závadu - 1) Záruka platí jestliže... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009
Milý Gl., paragrafy zde uvedené, samy o sobě, řeší text v nich uvedený! A pokud se celý život řídíte jen řečí paragrafů, nemáte ho jednoduchý. V "podvětách" jste popsal ten rozpor, jenž se vám snažím vysvětlit. Záruka není omezena... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 16.2.2009
Gl, stále jsem vás měl za docela věci znalého, postupně mne však přesvědčujete, že J.S. má pravdu! Vždy vynesete argumenty od jinud, než je téma! A nyní dokonce k vozu, zatáhnete kozu! V obchodě jsem od roku 1991, tedy v tom současném (myšleno... celý příspěvek >
Jiří, 100-ka "trpí" na zapalování stále, není to svíčkou, je to tím hloupě vedeným VN kabelem po skříni motoru! Také mi ale zase není dost jasné co se stalo tak "hrozného" aby i tato nepatřičná svíčka odpálila zapalování. Jen to... celý příspěvek >
stihl 441, 16.2.2009
Až 90 cm Duromatic / 1,6 mm/ 3/8" - obj. č. 3003 000 8453. Nebo 63 cm Rollomatic E / 1,6 mm/ 11z R.t. 3/8"- obj.č. 3003 000 5231, nebo 90 cm / 1,6 mm/ 13z R.t.  3/8" - obj.č. 3003 000 9853
Zuby na pile, 16.2.2009
Omezovák není nutné mít zaoblený, musí být ale alespoň šikmý. Nižší v předu,  vyšší, na správnou výšku, u čela hoblovacího zubu. Ty nečistoty napečené na zubech nejsou kousky dřeva a nevznikají z tupého řetězu, ale je to míza (šťáva), ovocné... celý příspěvek >
Zdravím vás pánové, napíšu něco, co vás většinu asi nepotěší.Také bych reklamaci v tomto konkrétním případě neuznal! Zapalovací svíčka Brisk/ Oregon U 15 není ani omylem náhradou za NGK BPMR7A! Proč - těsnění svíčky U 15 je kuželem, tedy jiný typ... celý příspěvek >
tuzemské ekvivalenty zapalovacích svíček, 14.2.2009
Nazdar Mydloch, dá u prodejců STIHL a je i dle podmínek celoživotní záruky na zapalování. Ta od autoprodejců nemá pevnou botku!
Výběr pily na šmrdlání kolem domu, ne šunt, 14.2.2009
Ahoj ve spolek, je to tak a je to i dobře znát. Ti kteří i chtějí tuto "nalejvárnu", vždy mají méně problémů právě s těmi "hloupostmi". Nestanou se pak obětí vlastní hluchoty při prvním startu, kdy jsem kupříkladu musel vylít benzín i z výfuku! Mám i... celý příspěvek >
Jaký řetěz pro vetší zátěž, 14.2.2009
Objednat u každého dobrého prodejce výrobků Oregon. Je výrazně dražší!
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 11.2.2009
Gl., nikde a nijak jsem nemyslel a nepsal ani jinými slovy, že jste blbec! Ovšem udělal jste ho ze sebe sám! Napsat k opakovaně vloženým obrázkům, použitým z učebnice a přeneseným z materiálů Oregonu, že jsou to všechno úhly řezu a ne čela, je...!... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 11.2.2009 Obsahuje fotku
Omlouvám se, že jsem rozčílil dalšího odborníka na broušení řetězů!
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 11.2.2009
Ano pánové, sypu si popel na hlavu. Ono po 14 dnech praxe v broušení řetězů se nedá více očekávat. Pilový řetěz je skutečně věda, sama o sobě. Bohužel doposud jsem ji s mým cukrářským vzděláním nepochopil. Takže konečně mi došlo, že poloměr u síly... celý příspěvek >
Stihl 028, 11.2.2009
Ano, bez problémů. Zvládne bez potíží i 45 cm. Ale psal jste o osazení 1,3 mm !? To tam známý nakonec namontoval 1,6 mm ? Radek
Lištu na pilu Stihl - Duromatic nebo Rollomatic E, 11.2.2009
Osobně bych ani tam Duro nedával, ale přešel, pokud máte potřebu výměny na 3/8", ale s roll-top vrcholem. Duro je i těžší a podobně jako u J.S., byla i pro mne výměna za "roll", úlevou! U STIHL 051 používám také délku 53 cm. Výměna... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika