|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Může svíčka zničit zapalování?, 19.2.2009 Gl., už se konečně vraťte do základní školy, naučte se ČÍST! Arogantní provokatér jste jedině vy! Já neustále píšu, že bych takový problém řešil zcela jinak, ale vy mne urážíte a sprostě, svým překrucováním mnou napsaného! Nevíte zhola nic o zákoných... celý příspěvek > |  | Vysvětlí mi někdo rozdíl v křovinořezech Solo?, 19.2.2009 Zdravím, důvod je zcela prozaický. Na pilový kotouč není u 142 SB a 154 SB, stavěna trubka, převod ani zavěšení řidítek. Jen upevnění kovového krytu kotouče je nemožné a bez něj je práce s pilou nebezpečná! Trubka je ze slabšího materiálu, převod... celý příspěvek > |  |
|  | Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009 HH, tady bych STIHL spíše "pokáral", Dolmar měl řízení vstřiku o pár let dříve! A příspěvek na který reagujete? No comment! Ona HQ si zatím může o řízení zapalováním jen nechat zdát! A Shindaiva, ta je ráda za tyristor! HQ dnes pracuje... celý příspěvek > |  | Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009 Tak to jsem tě před tím jen špatně pochopil! |  | Listnaté stromy, 18.2.2009 Neovocné stromy rostoucí mimo les, smí vlastník pozemku, či nájemce se souhlasem vlastníka, pokácet po předchozím souhlasu příslušného orgánu životního prostředí. Toto se týká stromů, které mají ve výčetní výšce, tedy 130 cm nad zemí, obvod více jak... celý příspěvek > |  | Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009 Jj, díky Andy.
Pro J.S. - myšlen byl Jirka Kohoutek, bohužel to tu padalo hezky za příspěvkem na který člověk reagoval, nyní to zase skáče jak blecha, jednou tak jindy onak! |  | Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009 Jiří, tady si se trošku spletl, v základu je právě jiné a dnes již obsahuje elektroniku, která mimochodem je použita dost roků na řízení vstřikování a dnes se začíná vážně uvažovat i o jiném využití. Bohužel, zase mi funguje ten A., nemohu si... celý příspěvek > |  | Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009 Gl. tohle už jste skutečně přehnal a předvedl se jako opravdu SLEPÝ trouba! A navíc zaslepený svým vztekem na lidi, kteří za sebe a na své jméno, denně jdou do podobných debat s lidmy jako vy, do rizika, že "malinko" podvedou dodavatele ve prospěch... celý příspěvek > |  | Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009 Já děkuji za váš příspěvek z vaší odbornosti a rozhodně si myslím, že by neměl zůstat osamocen. Všichni zde diskutující stojí buď na jedné, nebo druhé straně a obě by se měli snažit co nejvíce se shodnout, ne jako naši politici! Bůh dá a hned... celý příspěvek > |  | Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009 J.S., klid, nadechnout a usmát se, prosím. |  |
|  | Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009 Dokážete si představit, že mezi uzemněním zapalování a cívkou je ochranná dioda, která může zkratovat už jen při mírném jiskření při nízkonapěťové fázi zapalovacího procesu? Připustíte, že neodrušená svíčka může způsobovat zkraty a poruchy v... celý příspěvek > |  | Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009 Milý pane Petře, vždy, při vzájemné snaze, se společná řeč dá nalézt, tak jak píše HH. Jsem tomu velice rád, že tu je člověk, který může osvětlit i právní stránky této tématiky a určitě, jak vidno, by nebylo na škodu tuto více osvětlit pro některé... celý příspěvek > |  | Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009 A že to říká zrovna prodejce z M.!!! Že nedojde k poškození válce? Tak to jste toho v M. viděl ještě hodně málo! Kuželová těsnící plocha svíčky, vymačkne hranu těsnící plochy na válci zcela určitě! |  | Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009 Gl. já už jen jediné |  | Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009 Zdravím Petře, to je to co mi chybí, já k těm krouceným "paklíčům" mám jaksi "odpor", ale těch mnoho školení absolvovaných " vzhůru", tedy nikoli po probdělích nocích v místním baru, mi dalo dobrou průpravu. To... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|