Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
kácení ovocných alejí, 21.2.2009
 Souhlasím s kácením stromů, přímo zasahujících do vozovky, souhlasím s kácením pro rozšíření vozovky, mnohde na opravdu standartní dva pruhy. Nesouhlasím s kácením stromů, které jsou za tři metry širokým a metr a půl hlubokým příkopem, jen... celý příspěvek >
Zelena zahrada, 21.2.2009
Zdravím Mirku, to opravdu nemá cenu se čílit. A to Alí ještě není z těch nejhorších! Jsou tu tací, kteří by chtěli aby výrobce prodával za výrobní náklady, prodejce levněji než výrobní náklady a při řešení reklamací prodejce přidal ještě jednu pilu... celý příspěvek >
xxx.xxx.128.44 (?), 21.2.2009 10:18 Velmi záslužná činnost. Jinak, když se rozhlédnete kolem, překvapivě zjistíte, že už se nejezdí žebřiňáky a panstvo kočáry. ???
Ahoj Jirko, celkem Ferdu a jemu podobné chápu, jenže co teda stavět všechny silnice v dva metry hlubokých zářezech, žádné zatáčky a na auta povinně montovat vzduchové polštáře!  Ale ty stromy opravdu vykácet všude, vždyť vlastně jsou jen ke... celý příspěvek >
No vidíte Ferdo a já za tento týden vytahal z příkopů víc jak dvacet aut a ve dvou případech jim stromy zachránili život. Jen po řidičově " drobné chybce "! Víte udělat chybku nad 20 metrů hlubokým srázem, končícím dva metry hlubokým... celý příspěvek >
Zelena zahrada, 20.2.2009
Zdravím pane Vysloužil, ano u mne to je opravdu jinak a co se týká ND, pak ani market vás nezachrání, protože ten už vůbec díly na prodávané pily a křoviňáky nevede! Otevřeno mám dle potřeby, lišty, řetězy a nástroje na křov. a další spotřebák čeká... celý příspěvek >
Ano, byl by to zavádějící pohled, pokud bych tvrdil to co mi podsouváte. Vaše názory mi připadají k věci a rozumné, nedělejte tedy to co je tu tak oblíbené, čtěte celé příspěvky a i ty na které navazují! Nevytrhávejte věty z kontextu! Prosím!? Do... celý příspěvek >
Ano pane Chalupáři, máte 100% pravdu. Lepší je koupit v tom hyper/super/hobbymarketu stroj na těch pár dnů co bude fungovat s dvouletou zárukou. Dát vydělat řetězci, který zaměstnancům platí minimální mzdy, daně odvádí do pokladny jiného státu, než... celý příspěvek >
Listnaté stromy, 19.2.2009
No letos to zrovna na brzký příchod jara nevypadá, i když AB napsal, že už proudí míza. Sice nevím kde, kácím téměř denně a zatím jsem ji nepotkal, možná tak u někoho ta "druhá". Pokud tím vozíkem nemyslíte 9 tunový vlek za traktor, pak... celý příspěvek >
Dostal jsi mne, máš pravdu! Datum mám asi zafixován z dřívějších dob, ale to " zpravidla " znamená, že se má kácet v tomto období! Osobně preferuji od toho 15.11. do maximálně 15.3. . Jinak to rozdělení na výšková pásma jsem si spletl s Les. zákonem... celý příspěvek >
Josefe SUPER. Až na bod č. 9! Těch žalobců se vždy vyrojí a divil by jste se kdo se pod udání také podepíše! Ad 1) na ovocné dřeviny není nutné žádat povolení, postačí ohlášení a ani to se nevyžaduje striktně. Ad 2) přesně tak, jen i zde platí nad... celý příspěvek >
Milá paní Jano, máme asi problém oba. Já s tím, že neumím psát tak polopaticky, aby to pochopil každý kdo to chápat chce, vy s tím, že každá rostlina má oddenek! Napsal jsem, že na odborech živ. prostředí pracují odborníci MINIMÁLNĚ POUČENÍ, což... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 19.2.2009
Tak za 1) tu práci dělám rozhodně déle než vy! A asi ne zrovna špatně (dle zákazníků), opovědnosti jako živnostník, nesu rozhodně víc než vy! Za 2) jak jste poznal vy superodborníku, že to zapalování mělo, nebo má vadu?  Osobně bych toto tvrdil... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 19.2.2009
Stando, to je trošičku jinak. Zapalování pily pana Dvořáčka patrně mělo problém již s origo svíčkou. Pánové v servisu se však "chytli " možnosti nedělat si starost s reklamací, kterou jim pan Dvořáček dal! Svíčka BRISK   U 15... celý příspěvek >
Argument s hnízděním, kvalitou dřeva, nadmořskou výškou atd., je pojmut v zákoně o ochraně přírody, kde je zakomponována i problematika kácení neovoc. stromů rostoucích mimo les a má také své danné podmínky pro jejich schvalování. Přenesení... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika